Bunlar Ciddi Ciddi Dövüşecek: Elon Musk, Mark Zuckerberg ile Kafes Dövüşünün Yapılacağı Yeri Açıkladı

Tamam güldük, eğlendik, derken işler kızıştı. Ünlü milyarder Elon Musk, Mark Zuckerberg ile gerçekleştireceği dövüşün mekanını açıkladı. İtalya'nın liderleri ve Kültür Bakanı ile görüşmeler yapan Musk, dövüşün tüm detaylarını anlattı. Kamuoyuna açık şekilde gerçekleşecek karşılaşma uzun süre akıllardan çıkmayacak belli ki...

Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg, Elon Musk ile gerçekleşecek bir kafes dövüşü hakkındaki söylentilere yanıt vermişti. Zuckerberg, böyle bir dövüşün gerçekleşmeyeceğini belirten ifadeler kullanmıştı, bu durum birçok kişinin hayal kırıklığına uğramasına neden olmuştu.

Bu noktada, kafes dövüşünün tarihin tozlu sayfalarına karışacağını düşünmeye başlamıştık. Ancak, bu düşünce aklımızdan silinirken, Twitter'ın CEO'su Elon Musk, dövüş hakkında yeniden paylaşımlar yaptı.

Musk, önce paylaşımlarında dövüşün izlenebileceği platformu duyurdu ve dövüşe hazırlık sürecinden de söz etti.

Önce dövüş canlı yayınlanacak, dedi.

twitter.com

Şimdi de dövüşün nerede gerçekleşeceğini açıkladı.

twitter.com

Antik Roma döneminde iki savaşçı hayal edin.

Musk, 'Dövüş benim ve Zuck'ın vakıfları tarafından yönetilecek (UFC değil). Canlı yayın bu platformda (X) ve Meta'da olacak. Kamera çerçevesindeki her şey antik Roma dönemindeki gibi olacak, yani hiç modern bir şey olmayacak.İtalya Başbakanı ve Kültür Bakanı ile konuştum. Destansı bir yer üzerinde anlaştılar.' ifadelerini kullandı

Böylelikle 26 Ağustos'ta yapılması planlanan Elon Musk ve Mark Zuckerberg dövüşünün yapılacağı yerin İtalya olacağı duyuruldu.

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
YORUMLAR
11.08.2023

Zuckerberg Elon'ı direkt zucker gibi geliyor bana..

11.08.2023

Hem de berk zuckercek 😂

11.08.2023

kolezyum'da mı dövüşecek lan bunlar :D ikisinin de platformunda canlı yayınlanıyor falan.. resmen gel böyle bir şey yapalım denmiş.. berabere falan kalınırsa danışıklı dövüş derim..

11.08.2023

umarım Mark abi ağzını burnunu kırar

TÜM YORUMLARI OKU (12)