Bundle'dan Kullanıcılarını Sevindiren Yenilik: Bundle AI Daha İyi Bir Deneyim için Hizmet Vermeye Başladı

Yanıltıcı haber başlıklarını görünce tüyleri diken diken olanlar için Bundle, yapay zeka uygulaması ile geliştirici bir önlem aldı. Bundle AI okuyucuların daha iyi bir hizmet alması için hizmete sunuldu.

Bundle'dan haber takip edenler için uygulama yapay zeka trendini daha iyi bir kullanıcı deneyimini hedefleyerek kullandı.

Bundle AI uygulaması okuyucular için clickbait başlıklarla mücadele eden ilk teknolojik yenilik olarak tarihe geçti.

Bundle AI yanıltıcı haber başlıklarını ayıklayarak internet haberciliği ekosistemini daha güvenilir hale getiriyor.

Bundle’ı daha da zeki hale getiren Bundle AI teknolojisi, okurları platformların rekabet amaçlı kullandıkları 'clickbait' taktiğine adeta son veriyor.

Bundle AI’a generative AI teknolojisini kullanarak gerçekleştirdiği bu yeni özelliği okurların gördüğü clickbait başlığı raporlaması ile çalışıyor.

Kullanılan başlığı ve ilgili haberi inceleyerek içeriği anlamlandırabilen Bundle AI, yanıltıcı bir teknik olduğunu tespit ederse haberi özetleyen yeni bir başlık hazırlayarak ilgili makaleyi daha kullanıcı dostu hale getiriyor.

Bundle AI, Bundle okurları clickbait başlık önerdikçe öğrenmeye, öğrendikçe daha da başarılı başlıklar üretecek bir teknoloji ile hizmete sunuldu.

Bundle Co-founder’ı Enes Danış, Bundle AI'yı ilk kez şu sözlerle duyurdu:

“Yapay zekayı sadece kullanmak için kullanmadık; bir probleme çözüm bulmak, fayda yaratmak, okurlarımıza yolculuklarında gerçek bir iyileştirme yaşatmak istedik.”

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede