Biz olsak kafamızı nerelere vuracağımızı bilemezdik ama atı alan oyuncular Üsküdar'ı çoktan geçmiş. İşte Türk dizilerinde efsane rolleri reddeden oyuncular.
Biz olsak kafamızı nerelere vuracağımızı bilemezdik ama atı alan oyuncular Üsküdar'ı çoktan geçmiş. İşte Türk dizilerinde efsane rolleri reddeden oyuncular.
Kürşat Başar daha sonra Levent Üzümcü'nün çok başarılı olduğunu söylemişti.
Muhtemelen Güven Kıraç olsaydı fındık fıstık şarkısı şarkısı olmayacaktı. Çok eksik kalırdı çoook!
Anti parantez; Zeynep Beşerler ile Kenan İmirzalıoğlu o dönem sevgiliydiler.
Dizi çok popüler bir hale gelince Esra Ceyhan: 'Meltem rolü ilk bana teklif edildi ancak aile yapıma uymadığı için kabul etmedim.' şeklinde bir açıklama yaptı.
Bunun üzerine senarist Birol Ünel: 'Doğru ilk teklifi Esra Ceyhan'a yaptık ama Esra Hanım bence bu projeyi tam olarak anlayamadı. Benim hatırladığım kendisinin bütçeyle ilgili bir sıkıntısı vardı. Biz o dönemde mütevazi bir bütçeyle çalışıyorduk.' dedi.
Daha sonra açıklama yapan Meltem Cumbul: 'Uzun boylu ve ince olduğum için hem benim hem de kanalın kafasında soru işaretleri vardı. Bir önceki Aşk Yakar dizimde Cemile'ye benzer bir rolde oynadığım için kabul etmedim.' dedi.
Ozan Güven: 'Kıvanç'ın rolü bana teklif edildi. Böyle bir şeyin içinde olmak istemedim. Yüksek mertebeden bir şey söylemiyorum, ama yine zengin birini oynamak istemedim. Gelir düzeylerinin farklı olması beni Canım Ailem'de oynamaya itti.'
Cihan Ünal: 'O dönem ben yeni bir oyunun provalarına başlamıştım ve bunu yarıda bırakamazdım. Dostum ve öğrencim sevgili Selçuk Yöntem zaten bu rolün hakkını fazlasıyla verdi.'
Tolga Karel bir röportajında şöyle demiş: 'Ben de bu durumu kulislerde duydum. Keşke yapımcılar bir açıklama yapsaydı. 5 sene Yaprak Dökümü'nde iyi bir performansa sergiledim ama şimdi istenmeyen adam oldum.'
Düşünsenize ilk kez bir dizide oynuyorsunuz ve anneniz Türkan Şoray, her gün sette gördüğünüz Şener Şen üvey babanız. Diziye konuk olarak Sezen Aksu geliyor. Yok böyle bir şans yaaa!
Can Nergis bu rol için sözleşme bile imzalamış ama sonra nedense sözleşmeyi yırtıp atmışlar. Sonradan, Akın Akınözü çok iyi olmuş, ben olsam belki bu kadar tutmazdı dedi Can Bey...
Sedef Avcı nefes rolünü kabul etmediği için mutludur bence.
Allahtan Engin Altan rolü almış.Diğer salak alsaydı çok berbat olurdu.
diğerlerini bilmem ama necati şaşmaz ve cenk tosun kesinlikle yanlış. zaten o bir aile projesidir hatta tarikat projesi. zaten necati şaşmaz ın oynayacagı raci şaşmaz ın senaryoya başlamasıyla belliydi.