Buluşacağı Kadının Yüzünü Beğenmediği İçin Buluşmayı İptal Eden Adamdan Dumur Eden Açıklamalar

Geçtiğimiz günlerde bir adam, konuştuğu bir kadının yüzünü beğenmediği için buluşmayı iptal ettiğini dile getirdi. 'Çok çirkindi' diyerek açıklamalarına devam eden adamın söyledikleri dumur etti.

Detaylar👇

İlk buluşmalardaki dinamik çok önemli sizler de takdir edersiniz ki. Bu nedenle ikili ilişkilerin gidişatını genellikle ilk buluşma belirler.

Fakat geçtiğimiz günlerde bir adam, konuştuğu bir kadının yüzünü beğenmediği için buluşmayı iptal ettiğini dile getirdi.

“Bir gün konuşmaya başladık. Çok komik, gerçekten iyi ve sevecen bir tip. İkimizin de benzer bir mizah anlayışı var ve onu tanımak gerçekten ilgimi çekmeye başladı.

“İşte burada hata yaptım, onu görmeden önce çıkma teklif ettim. Buluşma ayarlandıktan sonra, onun bazı fotoğraflarını paylaşmasını istedim, bu yüzden ona önce Instagram'ımı verdim. Onu ilk gördüğümde tüm ilgimi kaybetmiş gibi hissettim. Çok çirkindi."

“Ben de aşırı yakışıklı değilim ama kendimi yüzeysel bir insan olarak görmüyorum. Gerçekten bağ kurabileceğim biriyle birlikte olmak istiyorum, ama evet, itiraf etmeliyim ki o kadar da yüzeysel olmadığımı fark etmek alçakgönüllü hissettirdi.”

Sonrasında adam, buluşmayı iptal ettiğini dile getirdi.

“Ona harika bir insan olduğunu ama benim tipim olmadığını söyledim. Ona arkadaş olarak devam edip edemeyeceğimizi sordum ve eğer istemezse ona her şeyin en iyisini diledim."

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

İlginizi çekebilir:

Birine İç Çekecek Kadar Aşık Olduğunu Söyleyen Kullanıcı Herkesi Hüzünlendirdi
Aşk, Para, Maneviyat: Aslan Burcu Sezonunda Şansı En Yaver Gidecek Burçlar Açıklandı
Google'ın Yeni Rakibi mi? OpenAI Yapay Zeka Destekli Yeni Arama Motoru SearchGPT'yi Duyurdu!

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
26.07.2024

En azından dürüst ve kartlarını açık oynamış.

26.07.2024

E ne var bunda? Fiziksel olarak beğenmemiş, kibarca da ifade etmiş.

27.07.2024

Onun bunun çocuğu madem görünüşü senin için önemli neden vakit çalıyorsun önce gör sonra konuş bu 1 2.si çirkin olduğunu söylüyorsun onu Allah yaratmış kimse çirkin olmayı istemez 3.sü ve en önemli bre mına kyduğum bunu niye paylaşıyorsun yarın bigün bu paylaşımı görse utanmıyor musun? Şu toplumun içinde bir kişi yok mu gösteriş yapmaya yakında tuvalette işinizi görürken bile çekip paylaşacaksınız ezik böcekleri sizi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ