Bülent Serttaş Oryantal Didem ile Yeniden İbo Show'a Konuk Oluyor! Bülent Serttaş Yine Kafasını Çevirecek mi?

2021 yılının Ocak ayında İbo Show'a konuk olan Bülent Serttaş'ın Oryantal Didem'in sahne gösterisi esnasında kafasını çevirmesi epey gündem olmuştu. Oryantal Didem dans ederken Bülent Serttaş'ın sürekli başka yöne bakması birçok şekilde yorumlanmıştı. İkilinin arasının gergin olduğu için böyle durum yaşandığı söyleyen Oryantal Didem, ''Büyük bir saygısızlık.'' açıklamasında bulunmuştu. Şimdi de tarih adeta tekerrür ediyor. 13 Mart Pazar akşamı Star Tv'de yayınlanacak olan İbo Show'un konukları arasında Oryantal Didem ile birlikte Bülent Serttaş'ta bulunuyor. Gözler yarın akşamki İbo Show'a çevrilmiş durumda. Peki Bülent Serttaş yine kafasını çevirecek mi? İşte tüm detaylar...

Geçtiğimiz yılın ocak ayındaki İbo Show'un konukları arasında şarkıcı Bülent Serttaş ve Oryantal Didem yer alıyordu. Didem Kınalı dans performansını sergilerken kafasını çeviren Serttaş asla geri dönüp oryantal Didem'e bakmamıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen olay hakkında birçok iddia ortaya atılmıştı.

13 Mart'ta yayınlanacak olan İbo Show'un konukları da belli oldu. Seren Serengil,  Altay ve Yeşim Salkım konuk olacağı programda Oryantal Didem ve Bülent Serttaş'ta var. Serttaş'ın nasıl bir hal takınacağı merak konusu oldu.

''Büyük Bir Saygısızlık. Yakıştıramadım"

İbo Show'da konuk olduğu bölümde Bülent Serttaş'ın bu tepkisiyle karşılaşan Didem Kınalı açıklamalarda bulunmuştu. Oryantal Didem yaptığı açıklamada, 'Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Olayın iç yüzü şu: Bir süre önce birlikte sahne aldığımız bir gecede bana saygısızlık yapmıştı. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım' demişti.

Oryantal Didem'in dans ettiği sırada onu izlemeyen Bülent Serttaş eleştirilerin odağı haline gelmişti. Konuyla alakalı bir açıklama yapmayan Serttaş sessizliğini korudu. Yorum yağmuruna tutulan bu durumla alakalı Bülent Serttaş'ın eşi Selvi Serttaş'a olan sadakati yüzünden bakmadı diyenler olduğu gibi, 'Eşinden korktuğu için böyle davrandı' diyenler de olmuştu. Uzun bir aradan sonra yeniden aynı programda yer alacak ikilinin nasıl davranacağı oldukça merak ediliyor.

İşte 13 Mart Akşamı Yayınlanacak İbo Show'un Fragmanından Bir Kare!

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Oryantal Didem Yıllar Sonra İtiraf Etti: ‘Gelmezsen Ben Gelip Alacağım Seni’
İbo Show Konukları Kimler? 13 Mart İBO Show’da Kimler Var? İşte İbo Show Konukları...

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış