Bülent Ersoy'un Yıllar Önce Ebru Gündeş'e Ekranda Hayatının Dersini Verdiği 'Eş Cinsellik' Tartışması Gündemde

2000'li yılların başında, herkesi ekranlara kitleyen Popstar Türkiye yarışmasında; çok alevli bir tartışma yaşandı. Jüri üyeleri Bülent Ersoy ve Ebru Gündeş arasında yaşanan bu üstü kapalı 'eş cinsellik' tartışması, yıllar sonra yeniden gündem oldu...

2000'li yılların başına, Popstar yarışmasına ışınlanalım. O dönem iki jüri üyesi Bülent Ersoy ve henüz 30'lu yaşlarda olan Ebru Gündeş arasında ekranlar önünde alevli bir tartışma yaşandı.

Bülent Ersoy, yarışmaya katılan gençlerden birini hareketlerinden ötürü 'Türk halkına kötü örnek olur' diye istemeyen Ebru Gündeş'e tepki gösterdi.

Söz konusu hareketlerden kasıt öyle argo konuşmalar vs. değildi tabii. Söz konusu genç Bülen Ersoy tarafından 'hafif kırığımsı, kalçasını çıkaran' bir kişi olarak tanımlandı.

Bir genci cinsel yönelimi nedeniyle eleştiren ve 'gençlere kötü örnek olmak'la suçlayan Ebru Gündeş'e, Bülent Ersoy ok gibi sözlerle adeta hayat dersi verdi.

İkili arasında yaşanan bu eş cinsellik tartışması yıllar sonra tekrar gündem oldu ve sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Söz konusu anların tekrar gündem olmasıyla Ebru Gündeş de tepkilerin odak noktası hâline geldi.

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Nevşin Mengü'den de dikkat çeken bir gönderme geldi...

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Ebru Gündeş'in geçmişi adeta bir çarşaf gibi ortaya döküldü...

twitter.com

👇

twitter.com

Yorumlarda buluşalım!

İlginizi çekebilir:

Yıllar Geçmesine Rağmen Unutmadı: Seda Sayan'dan Engelli Hayranına Jest!
Herkesin Konuştuğu Trans Birey Okşan Öztok'u Bulduk ve Onunla İlgili Bilinmeyenleri Tek Tek Sorup Öğrendik

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
08.09.2023

ebru gündeşin özel hayatında gay "kankaları" olduğunu biliyoruz ve bu sebeple kendisi iki yüzlü bir toplum yalakasıdır. bülent ersoyun lgbt bayraktarı olmak istememesini anlarım çünkü sürgün yıllarını yalnız ve desteksiz atlattı. koskoca bir ülkeyi dolandıran adamla sırf parası için evlenen sen mi iyi örnek olacaksın? ilk çıktığın yıllarda da o kadar erkeksiydin ki herkes seni lezbiyen sanıyordu ona bakarsan

Topluma kötü örnek oluyor diyen kişinin kocası uluslararası dolandırıcı, kazandığı parayla buna helikopter tutuyor. Ya kardeşim, birilerine hoş görünmek için lgbt gibi her gün şiddete,hakarete maruz kalan bir azınlığıda kullanmayın mk... Bu kadar vicdansız olmayın amk... Tonla paranı var, basın gidin mk, sapık mısınız psikopat misiniz anlamadım ki

08.09.2023

Ölmeyen babasının “mezarı” başında rol kesen, milletin sevgilisiyle eşiyle “yasak aşk” yaşayan, milyonları dolandıran adamın aldığı süper lüks hediyeler ile hava atan Ebru gündeş in gençlere güzel ahlak örneği olması da tam bizim topluma yakışır bir fıkra işte.

08.09.2023

Bunları yazmaya gelmiştim.

TÜM YORUMLARI OKU (34)