Bülent Ersoy, Makyörünü "Bazı Erkeklerle Uygunsuz Davranışları" Sebebiyle Kovup Dünya Güzellerim'den Ayrıldı!

Dünya Güzellerim'in Diva'sı Bülent Ersoy, yaptığı açıklamayla makyörünü kovduğunu açıkladı. 'Bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimleri'ni gerekçe gösteren Diva'nın açıklaması şaşkınlık yarattı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Dünya Güzellerim Tatilde, geride bıraktığı iki bölümle büyük ses getirmeyi başardı.

Daha ilk bölümden yaşanan tartışmaların yanı sıra oldukça renkli anlara sahne olan program gündem yaratmayı çoktan başardı bile!

Programda yer alan 'Diva' Bülent Ersoy, Dünya Güzellerim'le ilgili yaptığı açıklamayla adeta şok etkisi yarattı.

Makyörü Tolgahan Karataş'ın "sokaktan bulup getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimleri içinde olduğunu" söyleyen Diva, iş akdini feshettiğini belirtti.

Makyörün kendisini "Ben homoseksüelim ve bazı ihtiyaçlarım var, bunları karşılamak için de kimseden izin almam" dediğini açıklayan Ersoy, olanları tüm detaylarıyla bu paylaşımda anlattı!

Bülent Ersoy tüm bu yaşananlar sebebiyle 11. bölüm itibarıyla programı bıraktığını da açıkladı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Dünya Güzellerim'in Afrodit'i Banu Alkan, En Büyük Pişmanlığını Açıkladı!
Dünya Emoji Gününe Özel Sevdikleri Oyuncuyu Bir Emojiye Benzeterek Paylaşan Kullanıcılar
Yüzünü İlk Kez Paylaştı: Temizlik Prensi Kadir Ezildi Sevgilisine Ettiği Evlenme Teklifiyle Yorum Topladı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
17.07.2024

kadın haklı.sana niye sikişiyosn dememiş,çalıştığın işyerine hornetten adam getirip sikişme hakkını nerden buluyosn demiş.ekmek yediğin yerde bu olmaz. ne olursan ol.lgbt haklarndan vs de vuramaz. kadın der ki lan sikik ben transım.sence bu yöneliminden dolayı senden rahatsz olmuş olma ihtimalim var mı?yok.bitti!

18.07.2024

Hornetti de iyi biliyorsun. Mesaisi bittikten sonra özel hayata girer kimse karışamaz, kıskançlık var mı dersen bence var, Tolgahan güzel çocuk, ilgi görecek birisi, parası olsa da o güzelliği kıskanacak bir Bülü'den bahsediyoruz

17.07.2024

Aşırı bel altı flörtözlükten bahsetmiş. Bunun en güzel örneğini youtube'a "Key & Peele - Office Homophobe" yazın anlayacaksınız. Mevzu kimin ne olduğu değil, iş ortamında sürekli işveler iş atmalar gece planları vs. Açıkça da yazmış açıklamasında. İş zamanı işe odaklan iş dışında ne yapıyorsan yap. Mevzuyu bizim millet "eşcinsel eşcinsele eşcinselliğinden vurdu." olarak algılayıp ver veriştirmiş.

17.07.2024

Yalnız kadın, makyörün cinsel tercihini değil bunu yaşama şeklini/yerini eleştirmiş. Eğer iş yerine taşıyorsa ilişkisini, bu hetero bir ilişki de olsa kabul edilmeyebilir.

TÜM YORUMLARI OKU (33)