Bülent Ersoy Aldığı Haberle Yıkıldı! Sanatçı Bülent Ersoy'un Acı Kaybı...

Türkiye'nin divası olarak tanınan sanatçı Bülent Ersoy, yaşadığı kayıpla sarsıldı. 69 yaşındaki Türk sanat müziği şarkıcısı Ersoy, koronavirüs tedavisi gören halasını kaybetti. Bir süredir tedavi gördüğü öğrenilen İsmet Erkoç Soytürk'ün vefat haberinin Bülent Ersoy'u son derece yıktığı öğrenildi. İşte detaylar...

69 yaşındaki Türk sanat müziği şarkıcısı Diva Bülent Ersoy, halasını kaybetmenin acısıyla sarsıldı. Türkiye'nin sevilen isimlerinden biri olan Ersoy'un aldığı haberle yıkıldığı öğrenildi. İsmet Erkoç Soytürk'ün bir süredir koronavirüs tedavisi gördüğü ifade edildi. İşte haberin detayları...

Bülent Ersoy'un Acı Günü

Bülent Ersoy halasını kaybetmenin hüznüyle sarsıldı. 99 yaşındaki  İsmet Erkoç Soytürk'ün bir süredir Yalova Devlet Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gördüğü ifade edildi.

Cenaze Yalova'da Olacak

İsmet Erkoç Soytürk'ün cenazesinin memleketi Yalova'da düzenlenecek. Soytürk'ün cenazesi yine memleketi Yalova'da toprağa verilecek. Yeğeni Bülent Ersoy'un da cenazeye katılması bekleniyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Bülent Ersoy'un Anıtkabir Ziyaretindeki Görüntüsü Sosyal Medyada Tartışma Yarattı
Bülent Ersoy'dan Tepki Çeken Anıtkabir Görüntüleriyle İlgili Açıklama: "Bu Konuların Vebali Bana Ait Değildir"

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
09.02.2022

Son zamanlarda yakınlarından ve sevdiklerinden çok kaybetti gerçekten Bülent Ersoy. Allah rahmet eylesin, sabır diliyorum.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ