Bülent Ersoy'a Şemsiye Tutulmuştu: Anıtkabir Komutanı Görevden Alındı!

Milli Savunma Bakanlığı, görüntülerle ilgili yapılan inceleme sonucunda Anıtkabir komutanı ve takım komutanının görevinden alındığını açıkladı.

OdaTV, dün akşam yayınladığı haberinde Anıtkabir Komutanı Hava Savunma Albay Hakan Osman Sert'in görevinden alındığını, Hakkari Yüksekova'da görevlendirildiğini yazmıştı.

Ayrıca bakınız 👇

Bülent Ersoy'un Anıtkabir Ziyaretindeki Görüntüsü Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

👇

MSB'den Bülent Ersoy'un Anıtkabir'deki Görüntüsüne İnceleme

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR

Üniformayla tarikat ayinine katılan subay bu kadar gündem olmadı. Yazıklar olsun. Tekerlekli sandalyedeki birisine şemsiye tutmak ne zamandan beri askeriyenin lekesi oldu da bizim haberimiz yok. Bu ülkenin askeri karda kışta hasta yaşlıları da sırtında taşıdı, kazazedeleri de depremzedeleri de sırtında taşıdı. Yeri geldi kar altında üşüyen çocukla üniformasını da paylaştı. Yağmurun altında Atatürk'e giden özellikle de tekerlekli sandalyede herhangi sıradan bir yaşlı olsaydı yine oradaki görevli askerler veya denk gelen subayların aynı tutumu sergileyeceğinden hiç şüphem yok. Bu millet neyi abartacağını şaşırıyor. O kadar ses çıkaracak konu varken bu konuya mı saplanıp kaldınız? Türk milleti ne ara bu kadar yozlaştı? Ne ara bu kadar kötü olduk ya biz. Sınırlar kevgire çevrilirken, hudut namustur dediğimiz halde namusumuz gitmiş ses çıkaran yok; bir subay şemsiye tutunca mı ordunun namusu gitti? Hayatı bu kadar ciddiye alıyorsunuz madem doğru düzgün konulara ses çıkarın o zaman.

13.01.2022

Bravo, Duygularıma tercüman oldun. Teşekkürler.

13.01.2022

kadını gören normal vatandaş hazırola geçiyo be, hindistanda taptılar a.q asker bakmış tekerlekli sandalyede ülkenin en güçlü sesi belkide yardım ve hürmet amaçlıydı hemen her boku tartışın aq sizde..

13.01.2022

Tüm servetini Mehmetçik Vakfı'na bağışlamış, tekerlekli sandalyedeki 70 yaşında bir kişiden bahsediliyor... Bu kadar abartmaya gerek yoktu. Şemsiye tutmak saygısızlık da değildir, küçük düşmek de değildir... Üniformasıyla el pençe divan duran, diz diplerinde oturanları düşünün...YAZIK

TÜM YORUMLARI OKU (43)