Bülent Ecevit ve MFÖ'nün Muhteşem TRT Sohbeti

Şöyle bir sohbeti bugün hiçbir televizyon kanalında bulamazsınız! 1993 yılında Müzikli Hatıralar programında gerçekleştirilen Bülent Ecevit ve Mazhar Fuat Özkan üçlüsünün o muhteşem sohbeti!

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
29.05.2017

ne kadar naif,ne kadar kültürlü,dürüst vatan sever bir insandın be nurlar içinde yat.

29.05.2017

Doğru olanı yapmak sizin için suç tabi. Yayılarak oturmak ABD başkanının ayıbı, yapılması gereken, doğru olanı Ecevit yapıyor. Sizin gibiler otobüste yer verene enayi, kitap okuyana entel der zaten. Naiflik, kibarlık, saygılı olmak eziklik değildir. Git gide iğrenç arap kültürünün esiri oluyorsunuz farkında değilsiniz... (saraylar, lüks araçlar muhtemelen hoşunuza gidiyor)

29.05.2017

Sizin gibi siyasilere ihtiyacımız var dalkavuk yalaklık yapmayan sanatçılara, tarafsız medyaya ve sorgulayan vatandaşlara ihtiyacımız var. Mekanınız Cennet, komşularınız Hoca Ahmet Yesefiler, Yunuslar Emreler, Mevlanalar, Hacı Bektaşlar olsun...

29.05.2017

Devşirme dini kültürden, Anadolu tasavvufundan bahseden biri boş değildir. Biz tek düze bir medyanın verdikleri ile yetindiğimiz için siz onu alıp öyle düşünebilirsiniz.

29.05.2017

solcu olmasına rağmen batı ile kendi kültürü arasındaki çizginin farkında olan ender adamlardan imiş. şimdilerde böylesi bir sohbeti hayal edemiyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (15)