Bülent Cihantimur, Tayyargiller Soruşturmasında Yer Almış: Görevi Bırakan Savcı ile Yakın İlişki İddiası

Türkiye’nin gündeminde yer alan trafik kazasından T.C., ehliyetsiz olarak kullandığı lüks araçla bir kişinin ölümüne neden olmuş ve annesi Eylem Tok ile yurt dışına kaçmıştı. Eylem Tok’un boşandığı eşi Bülent Cihantimur’un bir çalışanı da kaçışta parmağı olması sebebiyle tutuklanmıştı. T.C.’nin babası ünlü doktor Bülent Cihantimur, kamuoyunda sosyal medya fenomenleri soruşturması olarak bilinen kara para aklama olayında da şüpheli sıfatıyla yer almış.

T.C., 1 çocuk babası Oğuz Ahmet Acı’nın ölümü ile sonuçlanan kaza sonrasında annesi Eylem Tok ile birlikte önce Mısır’a oradan da ABD’ye kaçmıştı.

Adelet Bakanlığı, kaçak anne ile oğulun iadesi için gerekli makamlarla temasa geçerken, T.C.’nin babası, Eylem Tok’un boşandığı eşi doktor Bülent Cihantimur’un bir çalışanı da tutuklanmıştı. Ayrıca Cihantimur için yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Kanal D Ana Haber’de yer alan bilgilere göre; Bülent Cihantimur’un ismi kara para aklama iddiasıyla soruşturma altında olan Tayyargiller soruşturmasında da yer almış.

Kanal D, Bülent Cihantimur'un içinde bulunduğu soruşturmayı yürüten ve sonrasında görevden alınan savcının, Bülent Timurcihan’a iltimas geçtiğini iddia etti.

Savcı, mahkemeye gönderdiği yazıda 13 şüphelinin şirketlerine el konulmasını istedi ama o şirketler arasında Cihantimur'un estetik merkezi yoktu. Savcı, Bülent Cihantimur için ayrıcalık tanıdığı iddiasında bulunuldu.

Tayyargiller soruşturmasında 12 şüpheli birbiri ile akraba olması dikkat çekmişti. İddiaya göre akraba olan bu 12 şüpheli, 13. şüpheli olan Bülent Cihantimur'u hiç tanımıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Dilan Polat'tan Sonra Tayyargiller Olarak Anılan Özlem Öz ve Tayyar Öz Çiftine Sürpriz Ceza
Işın Karaca'dan Oğluyla Yurt Dışına Kaçan Eylem Tok'un Eski Eşi Bülent Cihantimur Hakkında Şoke Eden İddialar!
Baba Bülent Cihantimur’a Yurt Dışı Yasağı: Eylem Tok Sessizliğini Bozdu
Türkiye’nin Gündemindeki Trafik Kazasında “Kan Parası” İddiası: “İki Baba Görüştü”

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR

Ülkede birkaç aile ortadan kalksa büyük bir bok çukuru temizlenecek sanki. Hadi bakalım

13.03.2024

Yeteri kadar paran varsa adın bile kısa yazılır, bırak can almayı, komşunun tavuğunu çalsan bırak adını, açık adresine kadar yazarlar.

13.03.2024

Adamın soyadını bi Cihantimur, bi Timurcihan diye yazmışlar😅

TÜM YORUMLARI OKU (5)