Bülent Cihantimur İçin “Ahlaksız Teklif” İddiası: Para Vermeye Çalışmış

Ehliyetsiz olarak kullandığı araçla bir kişinin ölümüne neden olduktan sonra annesi Eylem Tok ile birlikte ABD’ye firar eden Timur Cihantimur’un babası Bülent Cihantimur’un, aynı kazada yaralanan kişilere şikayetlerini geri çekmesi için para teklif ettiği iddia edildi. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nın ailesi, Bülent Cihantimur’a tepki gösterdi.

Timur Cihantimur, İstanbul’da lüks aracıyla ATV sürücülerine çarpmış ve 1 çocuk babası Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olmuştu.

Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok ile kazadan hemen sonra önce Mısır’a, oradan da ABD’ye kaçmıştı.

Anne ile oğul geçtiğimiz günlerde ABD tutuklanmıştı. Ayrı ayır yargılanan ikiliden Eylem Tok’un yakın zamanda Türkiye’ye iade edileceği iddia edildi.

Eylem Tok’un boşandığı eşi, Timur Cihantimur’un babası doktor Bülent Cihantimur ise “ahlaksız teklif” iddiasıyla gündemde.

ATV Ana Haber’de yer alan bilgilere göre; Bülent Cihantimur iddiaya göre yaralı olan gençlere iş kurma vaadiyle yaklaştı ve onların aklını çelmeye çalıştı, şikayetlerinin geri çekilmesini istedi.

Kazada yaşamını yitiren Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, "Baştan beri olayı parayla çözmeye çalışıyor. Merhametle, vicdanla, insafla, ahlakla hareket etmeyi düşünmüyor" diyerek tepkisini dile getirdi.

Kazazede Tahsin Arslan o teklifi "Büyüklerimize para teklifi sunmuşlar, yok bize iş kurma teklifiyle gelmişler. Oğuz abiyle hem kan bağımız hem can bağımız vardı. Kendime yakıştıramam öyle bir şeyi, kimse de kabul etmez" diye anlattı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Eylem Tok Davası Onedio Özel Röportaj: Eylem Tok İçin Davayı Bitirelim Denmiş
Eylem Tok'un Oğlu Timur Cihantimur, Cezaevinde Saldırıya Uğradı: 'Dudağı Patladı ve Dişi Kırıldı'
Eylem Tok ve Timur Cihantimur’un Yeni Planı Ortaya Çıktı: Bilerek Yakalanmışlar!

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
09.08.2024

Çünkü paradan başka hiçbir değerleri olmadığı için başkalarını da para karşılığında yönlendirebileceklerini düşünüyorlar. Para yaşam için gerekli ama azıcık insani vasıflarınız da olsun.

09.08.2024

Ya, bunlar ne rezil, ne utanmaz, ne arlanmaz insanlar ya?? Yahu herşeyi paranizla halledeceğinizi mi saniyorsunuz? Yazıklar olsun, Allah çektirdiklerinizin binbeterini başınıza versin😡😡😡

09.08.2024

kendisi para karşılığı her türlü insani değeri çiğneyebilecek olan insan başkasını da öyle görür çünkü.

TÜM YORUMLARI OKU (11)