Bülent Arınç Camilerden Her Gün Dua ve Salavat Okunmasına Tepki Gösterdi

"Bana kalırsa bu bid'attır"

Arınç, 'Her gün yatsı ezanı okunuyor, camide kimse yok, zaten namaz da kılınmıyor. Ama arkasından 15 dakika salavatlar mevlid-i şerifler, dualar... Böyle bir şey bir defa olur benim bildiğim' dedi. 

İnsanların nefret mi ettirildiği yoksa dini duygularının daha canlı mı tutulduğu sorusunun anketçiler tarafından araştırılması gerektiğini belirten Arınç, 'Bana kalırsa bu bid'attır' ifadelerini kullandı.

Arınç'ın sözleri sosyal medyayı ikiye böldü. Destekleyenler de vardı, eleştirenler de 📌

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin Ölümü Nedeniyle Türkiye'de 1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
14.05.2020

İlk defa doğru söylemiş. Dua ve salavatla olsaydı şimdiye kadar ölümsüzlüğü bulurlardı.

15.05.2020

Tebrikler cehhenme VIP busines kazandınız

15.05.2020

Şunu anlamadılar gitti !!!! Bu yaşa gelmiş ve hala ülkemizin ne olduğunu bilmeyenler varsa da öğrensinler diye şuraya tekrar mıhlayıp bırakıyorum: Türkiye Cumhuriyeti bir İslam Devleti DEĞİLDİR. Türkiye Cumhuriyeti "Çoğunluğu Müslüman" olan LAİK bir devlettir. Anayasamızda Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi dini İslam'dır diye bir ibare YOKTUR. 1924 Anayasasında daha sonra 1928 yılında bir değişiklik yapılarak Türkiye Cumhuriyeti'nin dini islamdır maddesi KALDIRILMIŞTIR. Ve bir sonraki anayasa olan 1937 Anayasasında Türkiye Cumhuriyeti LAİKTİR maddesi yer almıştır. Anayasamıza göre (md. 2) “Türkiye Cumhuriyeti; demokratik, LAİK ve sosyal bir hukuk devletidir.”

15.05.2020

Ve şunu da UNUTMAYINIZ; Laiklik; dinsizlik ya da din düşmanlığı DEĞİLDİR. Laiklik, ille de aynı inançları paylaşmaları gerekmeyen bireyleri bir arada yaşatmanın bir aracıdır. Laiklik, ayrıştırıcı değil, tam tersine toplumu birleştircidir, ulusal birliğin temel taşı, harcı, çimentosudur. Laiklik, demokratik Cumhuriyetin “olmazsa olmazı”dır. Laikliğin en çok bilinen iki önkoşulundan biri, devletin ve halkın tüm dinlere karşı hoşgörülü olmasıdır. Bu yazıları okuyup hala daha anlamayanlar için de Anayasamızın ilk dört maddesini buraya mıhlıyorum, buyrun:

14.05.2020

bence gayet güzel bir uygulama.bu uygulama sayesinde biraz düşünebilen gençler veya körü körüne biat etmeyen insanlar bir tane saglık çalışanının bir tane bilim adamının milyon kere dua eden milyon tane imamdan daha faydalı oldugunu görüyor duanın hiçbir boka yaramadıgını anca laf salatalıgı gürültü patırtı boşa masraf oldugunu da görüyor.İyi oluyor iyi ver duayı ver duayı iyice sogusun millet gelecek nesiller daha çabuk kurtulsun arap masallarından

14.05.2020

//youtu.be/O6JbuenPQXk kadir salağı bu videoyu seninle aynı söylemlerde bulunan gerizekalılar için hazırlamışlar izle

TÜM YORUMLARI OKU (151)