99 dolardan açık artırmaya çıkan bu kavanoz, sonunda 50.922 dolara satılmış.
Önce 1 milyon dolarla satışa çıkarılan saç tutamı, daha sonra alınan; sitenin satış ilkelerini ihlal ettiği yönünde bir kararla, listeden kaldırılmış.
Açık artırmaya koyulan bu patlamış mısır tanesi sonunda 1.350 dolara kendine bir alıcı bulmayı başarmış.
Kari Smith adında bir kadın, alnına reklam almak için bir açık artırma düzenleyince; tam olarak 34 teklif almış. Ve sonunda alınını 1.400 dolar bedelle GoldenPalace adlı kumarhaneye kiralamış.
Florida'da bir adam, ebay yönetimi durumu fark etmeden önce, karaciğerini tam olarak 5.7 milyon dolara satmayı denemişti.
Ne akla hizmet bilinmez ama biri bu yarım kalan kahvaltıyı, tam olarak 3.154 dolar vererek satın almış.
Hayatın anlamını bildiğini iddia eden bir kişi, binlerce yıldır tüm insanlığın aradığı cevabı satışa çıkarmış. Karşılığında ödenen para ise 3 dolar olmuş. Cevabı alan kişinin akıbeti ise bilinmiyor..
Bekaretini ebay üzerinden açık artırmaya sokan bir genç kadın, Japon bir iş adamından; tam olarak 780.000 dolar kapmayı bilmiş.
2008'de yaşanan ekonomik kriz yüzünden İzlandalı bir kullanıcı tüm ülkeyi satışa çıkarmış. Hatta 10 milyon pound civarında bir teklif bile almış.
Kafa atan 10 yaşında bir İngiliz kız çocuğu, 2009 yılında büyükannesini satışa çıkarmış. Site yönetimi duruma el atmadan önce zavallı teyzeye son gelen teklif 20 bin pound olmuş.
27 yaşındaki 'vefasız!?' bir adam hayattaki en yakın arkadaşını (o da hayali elbet) ebay'de 3.000 doların biraz üzerinde bir fiyatla satışa çıkarmış. Alıcılar için 'Bedava nakliye' diye bir not bırakmayı da ihmal etmemiş.
İnanması zor ama biri bu şişeyi 530 dolar vererek satın almış.
Bu sandviçin sahibi tanıdık. Zira alan yine GoldenPalace adlı kumarhane. Hem de 28.000 dolar ödeyerek
20 yaşındaki üniversite öğrencisi Adam Burtle, satacak bir şey bulamayınca, çareyi ruhunu açık artırmaya çıkarmada bulmuş. Iowa'da oturan bir kadın da 400 dolar ödeyerek Burtle'ın ruhunu satın almış. Ne yazık ki ebay durumu fark edince, Burtle'ı uzun bir süreliğine siteyi kullanmaktan men etmiş..