Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 5 Olay

1- '3 Ay Süreyle Olağanüstü Hâl' Kararı Yürürlükte...

2- OHAL Tezkeresi Meclis'te Kabul Edildi

3- TSK: Hava Kuvvetleri Komutanı, Akın Öztürk'ü Arayarak Darbecileri İkna Etmesini İstedi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili yapılan yeni açıklamada, MİT tarafından verilen bilginin değerlendirildiği ve bu değerledirme kapsamında bazı talimatlar verildiği anımsatılarak, 'Tüm ikaz ile uyarılara rağmen 21:45'ten itibaren bir kısım meydanlardan değişik tanıtıcı kodlar ve çağrı isimleri kullanılarak kalkış yapıldığı tespit edilmiştir' denildi. Açıklamada bazı detaylara da yer verilirken, Hava Kuvvetleri Komutanı'nın Akın Öztürk'ü aradığı ve darbeci askerleri ikna etmesini istediği belirtildi.

4- Yunanistan'daki 8 Darbeci Askere İkişer Ay Hapis

Yunanistan'a kaçan 8 darbeci askere ülkeye yasa dışı yollardan girmek suçundan ikişer ay hapis cezası verildi. Askerler, canlarının tehlikede olduğu gerekçesiyle Türkiye'ye geri dönmek istemediklerini belirttiler. Yunanistan'ın önümüzdeki süreçte, darbeci askerleri Türkiye'ye iade etmesi bekleniyor.

5- CHP'nin Taksim Mitingi İçin Pazar Günü İstanbul'da Ulaşım Ücretsiz

İETT dün aldığı bir kararla toplu taşımanın 22 Temmuz saat 23:59'a kadar uzatıldığını açıklamıştı. Bugün de CHP'nin Pazar günü Taksim'de gerçekleştireceği miting nedeniyle İBB'ye yaptığı başvurunun kabul edilmesinin ardından ücretsiz toplu taşımanın 24 Temmuz 22:59'a kadar uzatıldığını açıklandı.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
21.07.2016

VAN PERSIE?

21.07.2016

2 ay hapis tebriklerrr düşmanlarına gösterdiğiniz ilgi ve vicdanı suçsuz onca yatan insanlara göstermeyin.İDAM İSTİYORUZ BİZ İDAM.

21.07.2016

AKP'nin kurucularından Dengir Mir Mehmet Fırat, Cemaat'i Emniyet istihbarat'a TSK ve MİT'e karşı Hükümet'in yerleştirdiğini söyledi (2014). Kaynak: http://karsigazete.com/politika/akp-kurucusundan-itiraf-cemaati-emniyete-biz-yerlestirdik-h86309.html Sn. Fırat'ın bunu demesinin üzerinden 1.5 yıl geçmiş, görülüyor ki oyunun sonuna gelindiğinde Fetocularla beraber Atatürkçü aydınsever kesim de bir çakma darbeyle yerlerinden indirilmişler. Sadece askeri kesim değil kamunun tüm kesimi! Savcılar, avukatlar, akademisyenler, öğretmenler....Giderek faşizme kayan bir Türkiye var.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ