Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 5 Olay

1- Türkiye ve İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem

Türkiye ve İsrail, ilişkilerin normalleşmesi için mutabakata vardı. Yapılan görüşmelerde sona gelinmiş, dün Roma'da gerçekleşen görüşmede mutabakata varılmasının beklendiği ifade edilmişti. İsrail, Mavi Marmara'da hayatını kaybedenlerin yakınlarına 20 milyon dolar tazminat ödeyecek. Ayrıca büyükelçiler yakında karşılıklı olarak atanacak...

Ayrıca bkz:

2- Rusya: Erdoğan Putin'e Üzüntülerini İfade Etti

3- Bitlis'te Bombalı Saldırı: 1 Asker Şehit

4- MHP'de Kurultay Kaosu Devam Ediyor: ‘10 Temmuz'da Kurultay Yapılamaz’

5- Adrasan'daki Yangın Kontrol Altına Alındı: En Az 150 Hektarlık Alan Kül Oldu

Antalya'nın Kumluca ilçesinde tatil merkezi Adrasan'da dün öğle saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin yoğun mücadelesi sonucu bu sabah saatlerinde kontrol altına alındı. İlk belirlemelere göre yanan alan miktarı 150 hektarı geçti.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
27.06.2016

Vİyyyy Haberlere bak haberlere :DD Bir ülke iç ve dıs anlamda ancak bu kadar BOK cukurunda olabilirdi. Simdi haberlerimizi tek tek bir inceleyelim. 1. Haber = (İsmi söyle olmali) : Türkiye Israil karsisinda diz çöktü ve Siyonzm dönemi basladi. 2. Haber = (İsmi söyle olmali) : Erdogan kendisini Putinin kucaginda buldu. 3. Haber = Bitliste saldirada en az 10 asker öldü 1 oldugu kesinlikle yalandir. 4. Haber = Bu Mehape Kurultayida Game Of thrones daki (Winter is coming) gibi. (Kurultay is coming) bakalim bu yil gelicek İns. 5. Haber = Butun ulke kül olmak uzere yanmayan orman kalmadi. Yani su gundeme soylenecek hic bir sey yok gercekten. Hic bir seyden habersiz 40 derece sicakta oruclu oruclu calisip evine ekmek goturmeye calisan su topluma yazik.. Baskada kimseye acimiyorum. Acirsam serefsizim.

27.06.2016

Kardeş oruç başina vurdu galba

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ