Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 5 Olay

1. Türkiye Güne Acı Haberle Uyandı: Vezneciler'de Polis Aracına Bombalı Saldırı

Türkiye Ramazan'ın ikinci gününe terör saldırısı haberiyle uyandı...  İstanbul Vezneciler'de polis servisinin geçişi sırasında bombalı saldırı gerçekleştirildi. Olaya ilişkin ilk resmi açıklama İstanbul Valiliği'nden geldi.  

Saldırının bomba yüklü araç ile gerçekleştirildiğini söyleyen Vali Vasip Şahin, 7 polisin şehitolduğunu, 4 sivilin hayatını kaybettiğini, 3'ü ağır 36 kişinin de yaralandığını açıkladı. 

İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla soruşturma dosyası kapsamında saldırıya ilişkin yayın yasağı getirildi. Diğer yandan saldırıyla ilgili soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı...

2.Erdoğan Dokunulmazlık Yasasını Onayladı

3. 9 Madde ile Askere Yeni Yetkiler Getiren ve Meclis'e Sunulan Tasarı

Hükümet, terörle mücadele kapsamında asker ve mülki amirlere yeni yetkiler getiren bir tasarı hazırladı. Meclis’e sevk edilen tasarının 12. maddesine göre TSK, kolluk güçlerine destek olmak için Bakanlar Kurulu kararıyla geçici süreyle görevlendirilebilecek. Tasarıyla ayrıca Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları hakkında soruşturma yapılması için Başbakanın, diğer personel için Milli Savunma Bakanı, Jandarma Genel Komutanı ve Sahil Güvenlik Komutanı ile bu komutanlıklardaki diğer personel için İçişleri Bakanının izni gerekecek.

4. Antalya Issız: Turist Sayısında Yüzde 42, Rus Turist Sayısında Yüzde 96 Kayıp

Antalya'ya yılın ilk 5 aylık döneminde havayoluyla gelen turist sayısı 1 milyon 473.744 oldu. Antalya Havalimanı Mülki İdare Amirliği verilerine göre, turizm sektörünün yaşadığı kayıp 2015 yılının aynı dönemine oranla yüzde 42 olarak gerçekleşti.

5. Yeşilçam'ın Efsane İsmi Tanju Gürsu'yu Kaybettik...

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!