Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 5 Olay

1. Şırnak'ta Yaralanan Asker GATA'da Şehit Oldu

2. Teşkilatlarda Atama Yetkisi Davutoğlu'ndan Alındı

AK Parti MKYK toplantısında alınan yeni kararla, teşkilatlarla ilgili atama yetkisi Davutoğlu'ndan alınarak MKYK'ya verildi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AKP içerisinde bir kriz olmadığını vurgulayarak 'Bunun bir değişiklik, çok radikal bir tutum gibi ele alınması doğru değil. Bu teknik bir mesele' dedi.

Ak Parti'de teşkilatlarla ilgili yetki Erdoğan'ın döneminde MKYK’dan alınarak Genel Başkan’a verilmişti.

3. Ataşehir'de Anaokulu Öğrencilerine 'Namaz Şenliği'

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde yaklaşık 2 bin anaokulu öğrencisi, ‘namaz şenliği’ kapsamında Mimar Sinan Camii’ne götürüldü. Anaokulu çocukları cemaat eşliğinde namaz kıldı. Etkinlik, bugün sosyal medyanın odağında yer alan başlıklardan biriydi ve anaokulu seviyesinde din eğitimini savunanlar ve karşı çıkanlar arasında tartışma konusu oldu.

4. 'Schengen Uyumlu Çipli Pasaportlar' 1 Haziran'dan İtibaren Dağıtılacak

Bazı AB üyelerinden daha yüksek güvenlik standartlı olacağı belirtilen Schengen uyumlu yeni çipli pasaportların  1 Haziran tarihinden itibaren dağıtılacağı belirtildi.

5. Canan Karatay 'Çaya Şeker Yerine Tereyağı Koyun' Dedi, Kafalar Karıştı...

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, tereyağının önemli bir besin kaynağı olduğunu belirterek, 'Tereyağı kalbimizin iyi çalışması için önemlidir ve vücudumuzun en önemli besinlerinden biridir. Tereyağını köy yumurtasına kırıp yiyebilirsiniz, yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Hatta Orta Asya’da yaşayan kişiler çaylarına tereyağı koyarlar. Bizde de şeker üretilmeden önce çaylar tereyağı ile içilirdi. Tereyağının hiçbir zararı yoktur' dedi. Karatay'ın 'çaya şeker yerine tereyağı önerisi' sosyal medyanın gündeminde ve TT listesinde...

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!