Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay

1. İsrail'den Vatandaşlarına Uyarı: ‘Mümkün Olan En Kısa Sürede Türkiye'den Ayrılın’

İsrail, IŞİD'in 19 Mart'ta Taksim'de gerçekleştirdiği belirtilen saldırısının ardından yeni saldırılar gerçekleşebileceği ihtimaline karşı yeni yayınladığı seyahat uyarısında vatandaşlarının Türkiye'den 'mümkün olan en kısa sürede' ayrılmalarını istedi. 'Yüksek somut tehdit' olarak adlandırılan seviye 2'ye yükseltildi.

2. TSK: Yüksekova'da Yaralanan Bir Asker Şehit Oldu

3. Pakistan'da Lunaparka İntihar Saldırısı: Can Kaybı 70'e Yükseldi

Pakistan’nın Pencap eyaletinin başkenti Lahor'da bir lunaparkta düzenlenen saldırıda çoğu kadın ve çocuk 70 kişi hayatını kaybetti, 340 kişi yaralandı. Saldırıyı Pakistan Talibanı'na bağlı Cemaat ül Ahrar adlı grup üstlendi.

4. WSJ: 'Obama Erdoğan ile Baş Başa Görüşmeyi Kabul Etmedi'

5. Erdoğan'ın Konsoloslara Tepkisi Sürüyor: 'Başka Yerde Bir Gün Bile Barındırmazlar'

Gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül'ün yargılandığı davanın duruşmasına katılan konsoloslara tepkisini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bir ülkenin başkonsolosu kalkmış, casusluk suçundan yargılanan bir gazetecinin davasına destek olmaya gidiyor, kendisiyle yanak yanağa fotoğraf çektirip yayınlıyor. Başka yerde bu tür davranışlar sergileyen diplomatları bir gün bile barındırmazlar' dedi. Erdoğan, temmuz ayından bugüne 215'i asker, 133'ü polis, 7'si korucu olmak üzere 355 şehit verildiğini, 5 bin 359 teröristin etkisiz hale getirildiğini de açıkladı.

6. Türk-İş Verilerine Göre Yoksulluk Sınırı 4 Bin 560 Lira

7. Milli Savunma Bakanlığı, ‘Kadınlar Askere Alınacak’ İddiasını Yalanladı

8. CHP, ABD'de Reza Zarrab'ın Duruşmasını Takip Edecek

9. Beratcan Cinayetinde Servis Şoförü Tutuklandı, Anne Serbest

Beratcan Karakütük'ün Tuzla Orhanlı'da ormanlık alanda ölü bulunmasının ardından, polis tarafından aranan şüpheli Ersin K. Gaziosmanpaşa'da yakalandı. Servis şoförü Ersin.K.'nın ifadesi doğrultusunda daha sonra Beratcan'ın annesi de gözaltına alındı. Ersin K.'nın ifadesinde cinayeti işlediğini kabul ettiği belirtilirken anne Karakütük'ün de birlikteliği kabul ettiği ve ifadesinde 'Kendisinden ayrılmak istiyordum. Bunu kendisine söyledim. Çoluğumu çocuğumu öldürmekle tehdit etti'' dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Ersin K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken; anne Tülay Karakütük ise serbest kaldı.

10. Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinin Tarihi Belli Oldu

Popüler İçerikler

'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!