Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay

1. Sınırda 'İnsan Kaçakçılarına Müdahale Eden Bir Asker Şehit Oldu'

2. Sayıştay Denetim Raporu'na Göre SGK Kişisel Verileri Satmış

3. Davutoğlu: 'Azez'in Düşmesine İzin Vermeyeceğiz'

Başbakan Davutoğlu, YPG'ye yönelik Türkiye'nin top atışlarıyla ilgili 'Bu, Suriye'deki barış sürecine de katkıda bulunacak bir tavırdır. Çünkü alanda bir denge kurulamazsa barış masasında da denge oluşmaz' ifadelerini kullandı. Davuoğlu ayrıca 'Bu havaalanının Türkiye'ye ya da ılımlı muhalefete karşı kullanılmasına izin vermeyeceğiz. Çekilmezlerse o havaalanı kullanılmaz hale gelecek' açıklamasında bulundu. YPG'nin Azez'den uzaklaştırıldığını ve Fırat'ın batısına geçişine izin vermeyeceklerini vurgulayan Davutoğlu 'Azez’in düşmesine izin vermeyeceğiz' dedi.

4. İşsizlik Çift Hanede Kaldı

İşsizlik oranı Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan Kasım döneminde yüzde 10.5, tarımdışı işsizlik ise yüzde 12.4 oldu. İşsizlik 2015 yılı Kasım döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 29 bin kişi artarak 3 milyon 125 bin kişiye yükseldi.

5. Çipli Kimlik Kartları Görücüye Çıktı

6. 'Yasa Dışı Dinleme' Davasında İlk Duruşma

Cemaate yönelik, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 143 polisin yargılandığı 'Paralel Devlet Yapılanması'nın 'casusluk ve yasa dışı dinleme' davasının ilk duruşması başladı.

7. BM: Suriye'deki Hava Saldırılarında Yaklaşık 50 Sivil Öldü

8. Dink Cinayeti 'Jandarmada Tıkandı'

Hrant Dink cinayetinde 2007 yılından beri görünen 'Jandarma bağlantısı’nın üzerine cinayetin başından beri gidilmedi. Ancak son birkaç hafta içinde kamuoyuna yansıyan yeni bilgiler bu bağlantıyı daha görünür hale getirdi. Cinayetin Jandarma ayağının aydınlatılması, soruşturmaya atanacak yeni savcıyı bekliyor...

9. 'Gar' Olarak Kalan Haydarpaşa, Hızlı Trenin İlk İstasyonu Olacak

10. BAFTA Ödülleri'ne 'Diriliş' Damgası

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"