Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay

1. Diyarbakır'da Karne Günü Okula El Yapımı Bomba: 5 Çocuk Yaralandı

2. Kamer Genç Hayatını Kaybetti

3. Joe Biden'dan Akademisyenlere Destek

Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısı Joe Biden, çalışma ziyareti kapsamında dün akşam Türkiye'ye geldi. Biden 'yuvarlak masa toplantısı'nda TBMM'de temsil edilen 3 partiden milletvekilleriyle bir araya geldi. Görüşmeye davet edilen MHP'li Oktay Vural, Biden’in randevu talebine olumsuz cevap verdiklerini açıkladı. Biden, milletvekillerinin ardından STK temsilcileri, gazeteciler ve akademisyenlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı ile yapacağı görüşme öncesinde Erdoğan’ın ihanetle suçladığı akademisyenlere destek veren Biden. 'Binden fazla akademisyen sadece bir bildiriyi imzaladıkları için vatana ihanetle suçlanıyorsa, bu olması gereken bir örnek değil' dedi.

4. Erdoğan: ‘Zana ile Görüşebiliriz’

5. 'Hayata Dönüş' Davasında Yargılanan Tüm Mahkumlara 15 Yıl Sonra Beraat

19 Aralık’ta Bora ve Atmaca planlarının uygulandığı Ümraniye Cezaevi’ndeki mahkumların yargılandığı davada 15 yılın ardından karar verildi. Tüm sanıklar, biri asker sekiz kişinin ölümüyle ilgili suçlamadan beraat etti. Mahkeme, yargılama sürecinde hayatını kaybeden 32 mahkum hakkındaki davanın ise düşürülmesine karar verdi.

6. 13 Yaşındaki Bir Çocuk Karne Almaya Bir Gün Kala İntihar Etti

Kayseri'de 13 yaşındaki bir çocuk karne almaya 1 gün kala kendisini asarak intihar etti. Küçük çocuğun ders notlarının kötü olduğu ve bu yüzden bunalıma girerek intihar ettiği öne sürüldü.

7. Davos'ta Açıklanan ‘Dünyanın En İyi Ülkeleri’nde Türkiye 30. Sırada

İsviçre'nin Davos kasabasında bu yıl 46'ncısı düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nda açıklanan bir raporla, 'Dünyanın En İyi Ülkeleri' liste halinde sunuldu. Ekonomi, yaşam kalitesi ve refah gibi birçok kriter üzerinden yapılan değerlendirmede 60 ülke arasında Almanya birinci olurken, Türkiye 30. sırada yer aldı. Listenin son sırasında ise Cezayir bulunuyor.

8. Tahsin Yücel Hayatını Kaybetti

9. Meteoroloji'den 'Kuvvetli Yağış ve Yoğun Kar' Uyarısına Dikkat!

Meteoroloji, Marmara’nın doğusu ve Orta ve Batı Karadeniz’de yoğun kar yağışları beklendiğini duyurdu. Yurdumuzun bugünden itibaren Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

10. Sokağa Çıkma Yasağı Uygulanan İlçelerde YGS Başvuru Süresi Uzatıldı

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
22.01.2016

Bomba atıldı değil amk! Bomba attılar. Teröristler! Piçleşmenin anlamı yok!.. İbnelerin toplanma yeri mi bura anlamadım ki mk..

22.01.2016

Teröristler dediğin kim? Resmi teröristler mi yoksa gayrı resmiler mi?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ