Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay

1. ABD'den Türkiye'ye 70 Milyon Dolarlık 'Akıllı Bomba'

2. Boksör Sinan Şamil Sam'ı Kaybettik...

'Boğazın Boğası' lâkaplı Dünya eski Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sam henüz 41 yaşındaydı...

3. Türkiye'nin En Büyük Bakır Madeni Çayeli Bakır İşletmeleri’nde 320 İşçi Grevde

Rize’nin Çayeli İlçesi Madenli Beldesi’nde bulunan ve Türkiye'nin en büyük bakır madeni olan Çayeli Bakır İşletmeleri’nde 320 işçi greve başladı.

Çayeli Bakır İşletmeleri ile Türk Maden İş Sendikası arasında sürdürülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde işverenin sıfır zam önerisinin kabul edilmemesi üzerine grev kararı alınmıştı.

4. Uruguay’ın Eski Devlet Başkanı Jose Mujica İstanbul'da

CHP'nin daveti üzerine Türkiye'ye gelen Uruguay eski devlet başkanı Jose Mujica'nın İstanbul programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumartesi Anneleri ve işçilerle buluşma var. Mujica, İstanbul'daki 5 yıldızlı ultra lüks otellerde değil Taksim'de 3 yıldızlı mütevazı bir otelde konaklıyor. Makam aracı ise 1973 Vosvos ve şoförlüğünü CHP'li Ağbaba yapıyor. Kitabının tanıtım toplantısında konuşan Mujica, 'Parayı çok sevenlerin sanayi ve ticaretle ilgilenmesini ve bunun vergisini ödemeleri gerektiğini düşünüyorum. Siyaset para biriktirmek için değildir' dedi.

5. TRT'nin Bir Aylık Özel Yayın Konuğu Tablosu: AKP 37; CHP, MHP ve HDP 0

6. Erdoğan Saray'ın Balkonundan Halkı Selamladı

7. Bayramda Tatil Yapmak Yerine Okulunu Boyayan Fedakâr Öğretmen

8. Esad Konusunda Yine Anlaşamadılar

Suriye'deki iç savaşa çözüm için 17 ülke bugün Viyana'da toplandı. ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, ABD, Rusya ve İran'ın 'Esad'ın akıbeti konusunda analaşamadıklarını' açıkladı. Ortak açıklamada ise ülke çapında ateşkes için çalışma kararı yer aldı. Ülkeler 2 hafta içinde yeniden bir araya gelecek.

9. 'Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri' Sahiplerini Buldu

'2015 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nin sahipleri açıklandı.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, '2015 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nin, sinema alanında Münir Özkul'a, müzikte Orhan Gencebay'a, edebiyatta Rasim Özdenören'e, sosyal bilimler ve tarih alanında Mehmet Genç'e, geleneksel sanatlarda Hüseyin Kutlu'ya, Kültür ve Sanat Vefa Ödülü'nün de merhum mütefekkir Cemil Meriç'e verilmesini uygun gördüğü bildirildi.

10. Kayyum Dünya Gündeminde

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık