Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay

1- Şırnak Valiliği'nden Silopi Açıklaması: '3 Ölü, 7 Yaralı Var'

2- "İsmi Açıklanmayan Çok Önemli Bir Batılı Diplomat"

'İsmi açıklanmayan batılı bir diplomat'ın Türkiye medyasına yansıyan açıklamaları gündemin önemli başlıklarından biriydi. Pek çok gazetenin manşetine taşıdığı bu açıklamalara göre ABD uçaklarının kullanımı konusu, İncirlik üssü ile sınırlı değil. Türkiye, başka üslerinin de kullanılabileceği şeklinde bir talebi ve teklifi ABD’ye iletti ve iki ülke askeri yetkilileri bu teklif üzerinde çalışıyor.

3- Dershaneler Artık ‘Özel Öğretim Kursu’

4- Ağrı'da Bir Uzman Onbaşı Şehit

5- Af Örgütü: ‘Türkiye'ye Sığınan Suriyelilerin Birçoğunun Geri Dönmeyeceği Aşikar’

Uluslararası Af Örgütü’nden Andrew Gardner, Türkiye'ye sığınan Suriyelisığınmacılar için “Yakın gelecek evlerine dönemeyecekleri gözüküyor. Çoğunluğu ise asla geri dönmeyecek artık aşikar” dedi.

6- Obama: 'Türkiye Haklı Ama Önceliğimiz IŞİD'

Beyaz Saray'da gazetecileri ağırlayan ABD Başkanı Barack Obama, sorulan bir soru üzerine 'PKK, Türkiye'yi hedef alan saldırılarda bulunuyor, Türklerin kendini savunmaya çalışması meşru' dedi. Türkiye'nin gerçekleştirdiği operasyonlarda PKK değil IŞİD üzerinde yoğunlaşması gerektiğini belirten Obama, önceliklerinin Suriye'ye gitmeye çalışan yabancı savaşçılara sınırların kapatılması olduğunu ifade etti.

7- Cerattepe'de Madene Karşı Nöbet Tutanlara ‘Kütükle Yol Kesme’ Soruşturması

Artvin'de Kafkasör Yaylası Cerattepe ve Genya bölgelerindeki madencilik faaliyetlerine karşı sürdürdükleri mücadele sırasında şirket yetkilileri ve iş makinelerini yola kurdukları barikatlarla bölgeye sokmayan, aralarında Yeşil Artvin Derneği yöneticilerinin de bulunduğu 6 kişi hakkında, ‘İş ve çalışma hürriyetinin ihlali ve yol kesme’ suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

8- Demirtaş'tan AB ve NATO'ya Çağrı

9- Prison Break Geri Dönüyor

2005-2009 yılları arasında yayınlanan dizinin, 5. sezonla geri döneceği iddia edilmişti. Spekülasyon olduğunu düşünen Prison Break hayranlarını ise yapılan resmi açıklama rahatlatmış oldu. Dizinin yayınlanacağı kanalın patronları Dana Walden ve Gary Newman, dizinin 2016 sezonunda yine aynı şekilde ana karakterleri Wentworth Miller ve Dominic Purcell'la ekranda olacağını açıkladı.

Sosyal medyanın gündemine oturan haber, Türkiye'de TT listesine 'Prison Break' başlığıyla girdi.

10- Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rakibi Atromitos Oldu

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor