Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay

1. Pendik Belediyesi Akaryakıt İstasyonu İçin 'Fay Hattını Sildi'

2. Genç İşsizlik Oranı Yüzde 20'ye Yükseldi

3. Ve Kıbrıs'ta Müzakereler Yeniden Başladı

Kıbrıs müzakereleri yedi ay aradan sonra yeniden başladı. KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, geçen yıl Ekim ayından beridir askıda olan Kıbrıs müzakerelerini yeniden başlatma çerçevesinde bir araya geldi.

4. Soma Davasında Kilit Delil: ‘Yok’ Denilen Topçu Defteri Ortaya Çıktı

Manisa'nın Soma İlçesi'nde 301 madencinin hayatını kaybettiği facianın ardından hem savcılığın, hem de bilirkişilerin taleplerine rağmen 'hiç olmadığı' söylenen, madende kullanılan patlayıcıların kaydedildiği topçu defterleri ile barutçu kayıt çizelgeleri, tutuksuz sanıkların ifadelerinde varlığını itiraf etmelerinin ardından mahkeme kararıyla maden ocağının idari birimlerinde yapılan aramada bulundu.

5. MİT TIR'larının Durdurulmasıyla İlgili Yeni Operasyon

6. Meral Akşener'den Latif Erdoğan Hakkında Suç Duyurusu

7. Erdoğan: ‘Mehmet Bey Üzüntüden Eve Yürümüş’

Arnavutluk ziyaretenin ardından Türkiye dönüşünde uçakta gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in sosyal medyada sarığının üzerinde Mercedes resmi iliştirildiğini görünce ciddi manada üzüldüğünü, arabayı durdurduğunu ve inip eve yaya olarak gittiğini söyledi.

8. '6 Bin Göçmen Hala Denize Terk Edilmiş Durumda'

İnsan kaçakçıları tarafından terk edildikten sonra günlerdir denizde sürüklenen 600'den fazla Birmanyalı ve Bangladeşli göçmeni Endonezyalı balıkçılar kurtardı. BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Zeyd, Güneydoğu Asya'da denizde terk edilmiş durumda hala 6 bin Rohingya ve Bangladeşli göçmen bulunduğunu söyledi...

9. 4G İhalesi Ertelendi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, 26 Mayıs'ta yapılacağı duyurulan 4G ihalesinin, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunca 26 Ağustos 2015 tarihine ertelendiğini bildirdi.

10. Blues Efsanesi BB King Yaşama Veda Etti

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler