Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay

1. Zeki Alasya'yı Kaybettik...

2. MİT TIR'larını Durduran 4 Savcı ve Bir Albay Cezaevinde

1 Ocak 2014’te Hatay, 19 Ocak 2014’te de Adana’da ’Mühimmat ve silah’ taşıdıkları iddiasıyla durdurulan TIR’larla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında önceki gün haklarında verilen tutuklama istemiyle yakalama kararının ardından gözaltına alınan dönemin Adana Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, Başsavcı Vekili Ahmet Karaca, savcılar Aziz Takçı ve Özcan Şişman ile Adana eski İl Jandarma Komutanı Albay Özkan Çokay, çıkarıldıkları Tarsus 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nce tutuklandı.

3. 'Erivan’da Maç, Karşı Tarafa Koz Oldu'

4. Abbasağa Parkı'na Kafe Yapılmayacak

Gezi eylemleri süreci ve sonrasında forumlara ev sahipliği yapan Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’na, belediye tarafından yapılmak istenen kafe inşaatı için giren iş makinesi dün halkın tepkisi üzerine çalışmayı durdurdu. Tepkilerin artmasının ardından CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, 'Halkın onaylamadığı hiçbir işlem yapılmayacak. Yanlış anlaşılma için özür dileriz' dedi.

5. Levent Üzümcü: 'Bu Yaptıkları Uluslararası Bir Skandal'

6. Cameron Kazandı, Üç Lider İstifa Etti

7. İşte AK Parti'nin ‘Yeni Türkiye Dijital Ofisi’

8. Valilikten Can Yücel Oyununa Yasak

9. 'Suudi Arabistan ile Suriye Politikamız Örtüşüyor, El Nusra Terör Örgütüdür'

Associated Press (AP) ajansının, Türkiye ile Suudi Arabistan'ın Suriye'de Beşar Esadyönetimini devirmek için ittifak kurduğu, iki ülkenin ABD'nin aşırılıkçı gruplara yardım etmeyle ilgili endişelerini bir kenara attıklarına ilişkin haberineAnkara'dan yanıt geldi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, bilgilendirme toplantısında Türkiye'nin Suriye konusundaki politikasının başından beri belli olduğunu, Suriye'de rejimin gitmesi gerektiğini düşündüğünü söyledi.

10. Taksim Dayanışması'na Beraat Gerekçesi: ‘İzinsiz Gösteri Anayasal Haktır’

Taksim Dayanışması üyeleri hakkında Gezi Parkı protestoları nedeniyle açılan davada beraata hükmeden 33. Asliye Ceza Mahkemesi'nin gerekçeli kararında; 'Sanıkların bir kısmının bir araya gelerek Taksim Dayanışması Platformu adı altında örgütlenmeleri AİHS, Anayasa ve yasalardan kaynaklanan bir haktır' denildi.

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!