Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay

1. Melih Gökçek: 'Bülent Arınç... Seni İstemiyoruz'

Bu hafta sonu saray ile hükümet arasındaki çözüm süreci ve izleme heyeti üzerinden başlayan tartışmalara Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldı. Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bülent Arınç'ın çıkışının arkasında cemaat olduğunu iddia eden Gökçek, Bülent Arınç'a 'Seni istemiyoruz' dedi ve istifaya çağırdı.

Melih Gökçek'in Bülent Arınç'ı Paralel İlan Etmesine Sosyal Medyadan Mizahi Tepkiler

Bülent Arınç Tartışmaların Odağında, Gazeteciler ve Muhalefet Ne Dedi?

2. KPSS Operasyonu Hakkında Başsavcılık'tan Açıklama: '1435 Şüpheli Var'

3. Körfez Geçiş Köprüsü'nde Çalışan Japon Mühendis İntihar Etti

İzmit Körfez geçişi asma köprüsünde cumartesi günü 'Catwalk' olarak bilinen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutan Japon mühendis 51 yaşındaki Kishi Ryoichi intihar etti.

4. 'Eğitimi Erken Terk' Oranlarında Avrupa Şampiyonu Olduk...

Türkiye’de yapılan tüm kampanyalara rağmen kız çocuklarının yüzde 40’ının liseye ulaşamadan eğitimi terk ettiği ortaya çıktı. Erkek öğrencilerde yüzde 35 olan eğitim bırakma oranıyla Türkiye açık ara Avrupa birincisi oldu...

5. 'Domuz Gribinden 30 Kişi Hayatını Kaybetti'

6. TSK'dan 'Eşme Ruhu' Tepkisi

Genelkurmay Başkanlığı, Öcalan’ın Nevruz mesajında yer alan “Eşme ruhu” vurgusuna ilişkin internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada 'TSK ile PYD/PKK’nın işbirliği yaptığı yolundaki yayın ve haberler tamamen gerçek dışı' denildi.

7. '18 Yaş' Teklifi TBMM Başkanlığı'nda

AK Parti, 25 olan milletvekili seçilme yaşının 18'e indirilmesine ilişkin anayasa değişikliği teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Grup Başkanvekilleri Mustafa Elitaş, Ahmet Aydın, Mahir Ünal, Naci Bostancı ve Belma Satır'ın aralarında bulunduğu 210 milletvekilinin imzasını taşıyan Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'ne göre, Anayasa'nın 76. maddesinin birinci fıkrasında yer alan 'yirmibeş' ibaresi, 'onsekiz' olarak değiştiriliyor. Buna göre, 18 yaşını dolduran her Türk milletvekili seçilebilecek.

8. Abdülkadir Selvi: AKP'nin Büyüsü Bozuluyor

Yeni Şafak gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'nin Erdoğan ve hükümet arasındaki İzleme Heyeti gerginliğini irdelediği bugünkü köşe yazısında '‘AK Parti’nin bir büyüsü vardı. Kitleler AK Parti’yi istikrarın sembolü olduğu için tercih ediyordu. Bu büyü bozuluyor' diye yazdı. Hükümete yakınlığıyla bilinen Selvi'nin yazısı bugünün çok konuşulanları arasındaydı...

9. Öcalan'ın Nevruz Mektubu Değişti mi?

10. Arınç Bakanlar Kurulu Sonrası Konuştu: ''Gökçek İstifamı İsteyecek Kadar Haysiyetli Değil'

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!