Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay

1. Güneş Tutulmasını Parçalı İzledik

2. Sivas'ta Bir Kadın Ziyaretine Gittiği Kocası Tarafından Cezaevinde Öldürüldü

Türkiye'de her gün yaşanan kadına yönelik şiddet haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi. Sivas'ta kapalı cezaevinde cinayet hükümlüsü 33 yaşındaki Metin Avcı, kendisini ziyarete gelen eşi 29 yaşındaki Leyla Avcı'yı görüş sırasında boğazını meyve bıçağıyla keserek öldürdü.

3. Erdoğan İzleme Heyetine Olumlu Bakmıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna'ya resmi ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çözüm sürecinde izleme heyetiyle ilgili soruyu yanıtlarken, şöyle konuştu:

'Ben gazetelerden okuyorum. Yani böyle bir şeyden doğrusu benim bir haberim yok. Şunu da da çok açık net söyleyeyim. Bu olaya da ben olumlu bakmıyorum. Çünkü Başbakanlığım döneminde de 'Akil insanlar içerisinde de bir grubun gitmesine nasıl bakarsınız, değerlendirirsiniz' dedikleri zaman bunları doğru bulmadığımı, böyle bir şey düşünmediğimizi o zaman da söylemiştim. Aynı şeyi şimdi de söylüyorum. Bunlar doğru şeyler değil.'

4. Türkiye 'En Mutsuz' Üçüncü Ülke...

5. Uğur Kurt Davasında Tutuklama Yok

Bir yakınının cenaze törenine katılmak için gittiği Okmeydanı Cemevi'nde, polisin silahından çıkan kurşunun başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Uğur Kurt'un ölümüyle ilgili ilk duruşma görüldü. Mahkeme Haci Bektaşi Veli Anadolu Alevi Kültür Vakfı'nın davaya katılım talebinin reddine,  görüntülerle ilgili yeniden rapor düzenlenmesine, sanık Sezgin Korkmaz'ın tutuklanması yönündeki talebin reddine karar vererek 12 Haziran 09.30'a tarihine erteledi.

6. Kripto Soruşturması Tamamlandı: 28 Kişiye Müebbet İstemi

7. Yemen'de Kanlı Cuma: Saldırıları IŞİD Üstlendi

Yemen’in başkenti Sana'da Şii Husilerin toplandığı iki camiye düzenlenen intihar saldırısında 137 kişi öldü ve 345 kişi yaralandı. Saldırıyı dün de Tunus'taki müze katliamını üstlenen IŞİD'in düzenlediği ortaya çıktı.

8. Erdoğan'ın Sözlerine Asker Aileleri Ne Dedi?

9. Ahmet Altan ve Yasemin Çongar İfade Verecek

10. YÖK İstanbul Üniversitesi İçin Raşit Tükel'i İkinci Sıraya Koydu

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!