Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay

1. Liderler Partilerinin Grup Toplantısında Konuştu

AKPCHP ve HDP liderleri partilerinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suriye Devlet Başkanı Esad ile müzakereyi gündeme getiren ABD Dışişleri Bakanı Kerry'e 'Ha Hitler'in eli sıkılmış ha Esad'in' diye seslendi. 7 Haziran genel seçimi öncesinde 'perde arkası tuzaklar' kurulduğunu savunan Davutoğlu, küresel ekonomik dalgalanmaların bahane edildiğini savundu.

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kürsüde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan bir iddianameden bölümler okudu ve 77 milyon vatandaşın DEVA isimli bir program ile fişlendiğini söyledi.

Günün en ilgi çeken açıklaması ise HDP kanadından geldi. Tarihin en kısa grup toplantısı konuşmasını yapan HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş 'Sayın Recep Tayyip Erdoğan, HDP var oldukça, HDP'liler bu topraklarda nefes aldığı müddetçe, sen başkan olamayacaksın' dedi. İki dakika süren konuşma ardından #SeniBaşkanYaptırmayacağız hastag'i TT oldu.

2. TANAP Boru Hattının Temeli Kars’ta Atıldı

3. İçerik Kurallarını Güncelleyen Facebook Atatürk Kriteri Getirdi

4. Abdullah Cömert'in Annesine 'Erdoğan'ı Tehditten' Takipsizlik

Gezi Parkı eylemlerinde hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in annesi Hatice Cömert'e yapılan, 'Cumhurbaşkanı'nı tehdit etti' suçlaması hakkında takipsizlik kararı çıktı. Öte yandan Cumhurbaşkanlığı kaynakları Hatice Cömert'in, Erdoğan hakkındaki bazı ifadelerinin polisin tarafından savcılığa intikal ettirilmesinin ardından savcılığın 'resen' soruşturma başlattığı ifade edildi. 'Erdoğan dava açtı' yönündeki haberler yalanlandı...

5. Özgecan Aslan'ın Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Özgecan'ın son saatlerine dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Özgecan'ın Tarsus'taki bir alışveriş merkezinden çıkışı kameralara yansıyor. Ayrıca, Özgecan'ın katillerinin cansız bedeni yok etmek için bir istasyondan benzin almaları da görüntülerde...

6. Merkez Faize Dokunmadı

7. YGS Sorularını Paylaşanlar Hakkında Yasal İşlem

8. ‘Kürt Sorunu Değil Kürt Kardeşlerimizin Sorunları Vardır’

9. İsrail Genel Seçim İçin Sandık Başında

10. Erzurum'da Bir Kadını Öldürüp İş Makinesinin Altına Attılar

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!