Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay

1. İç Güvenlik Paketinin İlk Bölümü Kabul Edildi

İç Güvenlik Paketi'nin 20 maddelik ilk bölümü kabul edildi. Görüşmelere poşulu protesto damgasını vurdu. HDP'li milletvekilleri, eylemlerde yüzünü kapatana ağır cezalar getiren maddeyi protesto etmek için yüzlerini poşu ile kapattı.

2. Ankara Merkezli 20 İlde 'Yasadışı Dinleme' Operasyonu

Usulsüz dinlemelere ilişkin emniyetteki ''paralel yapı'' iddialarına yönelik Ankara merkezli operasyon başlatıldı. Operasyonun yaklaşık 20 ili kapsadığı ve 54 kişi hakkında gözaltı kararı olduğu öğrenildi. Operasyonda şu ana kadar 41 kişi gözaltına alındı.

3. Şehit Pilotlar Son Yolculuklarına Uğurlandı

4. Cizre'de Gaz Fişeğiyle 11 Yaşında Bir Çocuk Yaralandı

Cizre'de 11 yaşındaki Selman Akbay öğle saatlerinde Konak Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'na giderken göğsüne isabet eden gaz fişeği ile yaralandı. Son gelen bilgilere Cizre Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren çocuğun durumu iyiye gidiyor. 

Yaralanan çocuğun babası Süleyman Akbay, olayı görenlerin askerlerin hedef alarak ateş açtığını söylediğini dile getirerek, 'Biz bu zulmü kabul etmeyeceğiz. Bunu yapanların cezalandırılması için elimizden geleni yapacağız' dedi.

5. Yoksulluk Sınırı 4,200 Lirayı Aştı

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), dört kişilik ailenin açlık sınırının 1,300 lirayı, yoksulluk sınırının da 4,200 lirayı aştığını açıkladı.

Türk-İş’in yaptığı hesaplamalara göre, dört kişilik ailenin Şubat ayında açlık sınırı, Ocak ayına göre yüzde 4,04 artışla 1,308 lira, yoksulluk sınırıda 4,259 liraya yükseldi.

6. Bursa'da 84 Sokak Köpeği Zehirlenerek Öldürüldü

7. Erdoğan’ın Önerdiği Meksika Modeli Gündemde

8. 'Kod Adı: K.O.Z.', IMDb'de Gelmiş Geçmiş En Kötü Film Seçildi

9. Sağlık Bakanlığı'ndan Ayşe Kocaoğlu Açıklaması: “Gebelik Sonlandırılacak”

Sağlık Bakanlığı, ayrılmak istediği sevgilisi tarafından kolundan vurulan ve 2 aylık hamile olduğu için enfeksiyona karşı ilaç verilmediğinden kolunu kaybetme riskiyle karşı karşıya kalan Ayşe Kocaoğlu’nun, hamileliliğin sonlandırılacağını açıkladı.

10. Sabahattin Ali 108 Yaşında

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!