Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay

1. Fırat Çakıroğlu İzmir'de Toprağa Verildi

2. FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) İfadesi Resmileşti

3. Yapılaşmaya Açılmak İstenen İztuzu, Dünyanın 25 Şahane Plajından Biri Seçildi

Seyahat önerilerinin yer aldığı dünyaca ünlü internet sitesi TripAdvisor, dünyanın en iyi plajları listesinin yayınladı. Listenin ilk sırasında Brezilya’daki ‘Baia do Sancho‘ var.

Karetta karettalara ev sahipliği yapan ve yapılaşmaya açılma girişimi şimdilik önlenen Muğla’nın Dalyan ilçesindeki ‘İztuzu Plajı‘ da listenin 20’inci sırasında.

4. Demirtaş: 'Bir Kişi MHP'lidir Diye Kıymetsiz Diyemezsiniz'

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ege Üniveristesi’nde dün çıkan olaylarda hayatını kaybeden Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu hakkında konuştu. Demirtaş, “Bir kişi MHP’lidir diye kıymetsiz diyemezsiniz. Bir gençtir, annesi babası vardır. Ateş düştüğü yeri yakar ama sonuçta Türkiye’nin tamamı bu tür olaylardan kaygı duyar.” dedi.

5. Fuat Avni: 'Erdoğan, İş Bankası’na El Koyun Talimatı Verdi'

6. Kadına Yönelik Fiziksel Şiddette Nispi Bir Düşüş Varmış

Mersin’de 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın vahşice katledilmesinin ardından sosyal medyada istifaya çağrılan, Aslan’ın ailesini taziye ziyaretinde kadınların protestosuyla karşılaşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, kadına yönelik fiziksel şiddette nispi bir düşüş olduğunu savundu.

7. Can Dündar'a ‘Erdoğan'a Hakaret'ten Soruşturma

8. TBMM’de Gündem 'İç Güvenlik Paketi'

TBMM Genel Kurulunda tartışmalara ve kavgalara neden olan iç güvenlik paketinin tümü üzerindeki görüşmelere 5 günde geçilebildi. Geneli üzerinde görüşmelere geçiş sırasında AKP ile HDP’li milletvekilleri arasında kürsü gerginliği yaşandı.

9. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fuat Avni'ye: 'Delikanlıysan Çık Ortaya'

10. 'Taciz Timi' Kuran Müdür Yardımcısı Başka Okula Nakledildi

Milli Eğitim Bakanlığı, hazırlanan ön rapor doğrultusunda Kepez İlçesi Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı F.G'nin idari olarak görevden alınmasına ve il içinde başka bir okula nakledilmesine valilikçe karar verildiğini açıkladı.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'