Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay

1. ‘Bir Özge Varmış, Bir Özge Yokmuş’

Mersin’de vahşete kurban giden Özgecan Aslan'ın anne ve babası Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu Kanal D Ana Haber'e konuk oldu.

Baba Aslan'ın son sözü “Masallarla büyüdük. Bir varmış, bir yokmuş. Bir Özge varmış, bir Özge yokmuş. Sevgi geldi saygı geldi cihana, biz yarattık dediler. Bizler sevmesini saymasını öğretmeye geldik cihana” oldu.

2. Liderler Partilerinin Grup Toplantısında Konuştu

CHPHDP ve MHP liderleri partilerinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

3. Ve "İç Güvenlik Paketi" Meclis Gündeminde

4. KCK'dan Açıklama: "AKP Algı Yaratmaya Çalışıyor"

KCK çözüm süreciyle ilgili açıklamasında, “AKP iktidarının kendine yakın basın ve medya organları üzerinden algı yaratmaya ve yönetme politikasını yürüttüğünü” ifade etti ve sürecin 15 Şubat’la birlikte son derece tehlikeli, kritik ve bitme noktasında olduğunu belirterek yeni bir karar aşamasında olduklarını açıkladı.

5. 'Saray'ın Elektriğini Kesecek Mert Bir Memur Aranıyor'

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın 100 bin liralık gecikme bedeli olduğunu belirlediklerini söyleyen CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, 'Saray'ın vatandaşa maliyeti arttıkça artıyor. Sarayın elektrik faturası ise ortalığı karıştıracak. Sadece bir aylık fatura bedeli 1 milyon lirayı aşan Saray'ın borcuna da sadık olmadığı ortaya çıktı. Sarayın elektriğini kesecek mert bir memur arıyorum. Vatandaşı bu beladan kurtarsın' dedi.

6. Bilal Erdoğan 18 Milyon Dolarlık Nehir Tankeri Satın Almış

7. Taciz Davasında Sanığa 'Saygın Tutum' İndirimi

8. Erdoğan'dan Feministlere: 'Ya Senin Bizim Dinimizle Medeniyetimizle İlgin Yok ki'

onedio.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili olarak “Kadın Allah’ın erkeklere emanetidir” diyerek, “Ben kalkıyorum kadının Allah'ın erkeklere bir emaneti olduğunu söylüyorum. Bu feministler filan var ya. ‘Ne demek diyor kadın emanetmiş, bu hakarettir’ diyor. Ya senin bizim dinimizle medeniyetimizle ilgin yok ki. Biz sevgililer sevgilisinin hitabına bakıyoruz. ‘Allah'ın bir emanetidir. O emanete sahip çıkın’ diyor. Ve onu incitmeyin diyor” ifadelerini kullandı.

9. Türkiye'de 2015’te Öldürülen Kadınların Sayısı 39’a Yükseldi

Kadına yönelik şiddet sonucu hayatını kaybedenler için oluşturulan anıt sayaçta yer alan verilere göre, Tarsus'ta hedef olduğu tecavüz girişiminin ardından öldürülen Özgecan Aslan ile birlikte Türkiye'de 2015'te öldürülen kadınların sayısı 39'a yükseldi.

10. Ziraat Türkiye Kupası'nda Eşleşmeler Belli Oldu

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!