'Bugün Olmayacaksanız, Defolun Gidin! Bize Kefen Yollayın' Diyerek İsyan Eden Oğlunu Susturmaya Çalışan Baba

Deprem felaketinin vurduğu illerimizde arama kurtarma çalışmaları 5. günde de devam ederken, tüm Türkiye mucizelerin gerçekleşmesini bekliyor. Felaket nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı son açıklamaya göre 20 bine yaklaşırken, deprem bölgesi Adıyaman'da bir adam 'Bize kefen yollayın' diyerek isyan etti.

O adam, 'Allah devlete zeval vermesin. Yine yoklar, yine yoklar, yine yoklar. Siz bugün olmayacaksanız, defolun gidin. İsterseniz gelin beni tutuklayın ya boynumu kesin. Bize kefen yollayın. Hiçbir şey yollamıyorsanız kefen yollayın' derken babası neler söyleyebileceğinden korktuğu için oğlunu susturmaya çalıştı.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
YORUMLAR
10.02.2023

babanın tek çabası bunları yaşıyoruz bari oğlum hapse girmesinden başka bir şey değil , yoksa bu durumda baba niye sustursun oğlunu

10.02.2023

Bu olanlardan devletimizi 20 yıldır tek başıba, bir fiil yöneten hükümetin bir suçu yok, hep bunlar insanlar azgınlaştığı için oldu, kaderimiz işte, anlımızda ne yazıyorsa o, demek bu gece hacılar, hocalar, tarikatçılar meşguldü bize el uzatamadılar diye, düşünüyor olabilir mi? Akp boşuna bu kadar insanı cahil bırakmak için uğraşmadı. Ulan Allah'sızlar, bu depremde toprağın altında anneler babalar, evlatlar -dışarda bizler- ne dualar ettik, işte sadece dua ile olsa, dinsiz Japonya niye böyle refah ve güvende olur. Sanırım biz ahlakın da en az din kadar önemli olduğunu unuttuk, rahatça tüm suçu, kabahati, kader deyip Allah'ın üstüne atmayı sevdik. tüm sorumluluk onun. Bu yaşadıklarımızdan ister ders alalım, ister almayalım ama yapacağımız tercihler, soracağımız hesaplar, soracağımız neden, nasıllar bizim kaderimizi belirleyecek.

10.02.2023

Acı içindeyken bile korkuyoruz..

10.02.2023

acı ama gerçek :(

10.02.2023

Hala bunlara, yaşanan acıya, çaresizliğe üç maymunu oynayan bir kitle var yaşanan acıdan çok bu acımasızlık bizi mahvediyor. Yazık babası hala korkuyor…bizi bu hale getirenleri ve onlara vesile olan koruyanları tez zamandan perişan etsin ne diyim

TÜM YORUMLARI OKU (15)