Bugün Neler Yaşandı? Günün En Çok Konuşulan ve Tartışılan Haberleri ile Sosyal Medyanın Gündemi (4 Ocak 2023)

4 Ocak 2023 günü dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmelerini ve sosyal medyada en çok konuşulan gündem başlıklarını sizler için derledik.

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı’nın kardeşi Osman Çataklı’nın, FETÖ soruşturması kapsamında hakkında şikayet olduğu ortaya çıkmıştı. CHP’li Özgür Özel’in ortaya çıkardığı konu ile ilgili İYİ Partili’li Turhan Çömez açıklamalarda bulundu.

onedio.com

Detaylar 👇

Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’nın Kardeşi: ‘Fransa’da Yaşıyor, FETÖ Okullarının Kurucusu’

Kanada’da, yabacıya konut satışının 2 yıl süre ile yasaklanması, aynı uygulamanın Türkiye’de de yürürlüğe alınıp alınmayacağı tartışmalarını beraberinde getirdi.

onedio.com

Detaylar 👇

Türkiye’de Yabancıya Konut Satışı Yasaklanmalı mı?

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Aybaş, alkol fiyatlarına gelen zammı duyurdu. Aybaş’ın paylaşımına göre, biraya yaklaşık olarak 10 lira zam geldi. Ayrıca saat 22.00’den sonra alkol satış yasağına verilen cezanın üst limiti de değiştirildi.

onedio.com

Detaylar 👇

Alkole Zam Geldi: ‘Saat 22.00’ Cezası Üst Limiti de Değiştirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MYK toplantısında seçim tarihi ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda, seçim işleri başkanı Ali İhsan Yavuz olabilecek tarihler için sunum yaptı.

onedio.com

Detaylar 👇

AK Parti’de Kritik Seçim Toplantısı: Tüm Pazar Günleri Tek Tek İnceleniyor!

Mersin'de kendisini 'diş hekimi' olarak tanıtıp 20 yıl merdiven altı diş tedavisi yapan M.Ç., polisten kaçarken saklandığı berberde yakalandı.

onedio.com

Detaylar 👇

20 Yıllık 'Sahte Diş Hekimi' Yakayı Berberde Ele Verdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın İBB'ye yönelik başlattığı 'terör' soruşturmasına ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Soylu'nun görev suçu işlediğini belirten İmamoğlu, 'terörist sayısı' verdi ancak sekiz ay boyunca bu kişileri, yetkisi olmasına rağmen işten çıkarmadı.' dedi.

onedio.com

Detaylar 👇

İmamoğlu'ndan 'Terör Soruşturması' Açıklaması: 'Soylu Görev Suçu İşledi'

İstanbul'daki Sarıyer sahilinde yüzeyi denizanaları kapladı. Denizanalarının boğazdaki kirlilikten dolayı ortaya çıktığı düşünülüyor.

onedio.com

Detaylar 👇

İstanbul Boğazı'nı Denizanaları İstila Etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Akşener, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in ailesinden gelen isteği de paylaştı.

onedio.com

Detaylar 👇

Meral Akşener’den Sinan Ateş Açıklaması: ‘Ailesinin Bizden Talebi Oldu’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'ye yönelik 'terör soruşturması' ile ilgili yaptığı açıklamada 'Kamuya giren herkesi takip etme yetkim yok' ifadelerini kullandı.

onedio.com

Detaylar 👇

Soylu'dan İmamoğlu'na Yanıt: 'Kamuya Giren Herkesi Takip Etme Yetkim Yok'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara’da Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası'nın detaylarını açıklıyor. Kampanyaya göre, evler için yüzde 10 peşinat verilecek. Evler 5 yıl satılamayacak ve yüzde 0,69 ile 15 yıl vadeli alınabilecek.

onedio.com

Detaylar 👇

Orta Gelirliye Konut Kampanyası Açıklanıyor

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti