Bugün Neler Yaşandı? Günün En Çok Konuşulan ve Tartışılan Haberleri ile Sosyal Medyanın Gündemi (30 Mart 2023)

30 Mart 2023 günü dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmelerini ve sosyal medyada en çok konuşulan gündem başlıklarını sizler için derledik.

YÖK Başkanı Erol Özvar, üniversitelerin 3 Nisan'da açılacağını ve isteyenlerin okula gidebileceğini, devam şartının ise aranmayacağını duyurdu.

Detaylar 👇

YÖK Başkanı Açıkladı: Hibrit Eğitim Dönemi

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Hatay, Malatya, Kahramanmaraş ve Adıyaman'da da yapılmasına karar verildiğini açıkladı.

Detaylar 👇

ÖSYM'den Deprem Bölgesi İçin YKS Kararı

Batman’da gerçekleştirilen bir sokak röportajında, ‘Erdoğan’a dokunurlarsa kafa kesmeye hazırız’ diyen bir kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Detaylar 👇

Muhalifleri Kafa Kesmekle Tehdit Etmişti: Gözaltına Alındı

Almanya, ülkeye alınması planlanan işçilerle ilgili yeni şartları belirledi. Almanya'nın kapılarını vasıflı ve vasıfsız herkese açacağı öğrenildi.

Detaylar 👇

Almanya Binlerce Kişiye Kapısını Açıyor! Şartlar Neler?

Cinsel istismar skandalıyla ülke gündemine oturan İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı, kaçak yapılarını mühürleyen İBB’ye karşı açtığı davayı kaybetti.

Detaylar 👇

Hiranur Vakfı, Kaçak Yapılar İçin İBB’ye Açtığı Davayı Kaybetti

Cinsel istismar ve taciz skandalıyla gündeme gelen Hiranur Vakfı'na ait kaçak yapılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Kaçak yapıları İBB tarafından mühürlenen vakıf, mahkemeye başvurmuştu.

Detaylar 👇

İBB, Hiranur Vakfı'na Ait Kaçak Yapıları Yıktı!

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i evinde ziyaret etti.

Detaylar 👇

Kılıçdaroğlu, Eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'le Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 850 bin kişinin uzvunu kaybettiğini söyledi. Ancak AFAD depremde yaralananların sayısını 107 bin olarak bildirmişti.

Detaylar 👇

Erdoğan'ın "Depremde 850 Bin Kişi Uzvunu Kaybetti" Açıklaması Akıllarda Soru İşareti Yarattı

Hizbullahçıların suikastına uğrayan Diyarbakır Emniyet Müdür Gaffar Okkan'ı sosyal medya hesabından, 'Polis üniformalı Gaffar Okkan, görevi boyunca PKK’ye hizmet etti' ifadeleriyle hedef alan HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Hamdullah Tasalı’nın terör örgütü Hizbullah üyesi olmak suçundan tutuklu yargılandığı ortaya çıktı.

Detaylar 👇

Gaffar Okkan'a 'PKK'ya Hizmet Etti' Demişti! Hizbullahçı Çıktı

2000 yılında Hizbullah lideri Hüseyin Velioğlu'nun öldürüldüğü operasyonu yöneten Niyazi Palabıyık, örgütü anlattı. Aynı operasyonda yakalanan örgütün siyasi sorumlusu Edip Gümüş'ün tahliye edildiğini hatırlatan Palabıyık, "Nasıl oluyor da 250 kişinin katili 11 yıl sonra tahliye oluyor?" dedi.

Detaylar 👇

Beykoz Operasyonunu Yöneten İsim, Hizbullah'ı Anlattı

Antalya'da "üçlü ilişki cinayeti" diye bilinen vahşet için istenilen cezalar belli oldu.

Detaylar 👇

Üçlü İlişki Cinayetinde İstenen Cezalar Belli Oldu

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine AK Parti listelerinden katılacak olan Hüda-Par’ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bakanlık için pazarlık yapılmadığını ama bakanlık verilirse en iyi şekilde yapacaklarını söyledi.

Detaylar 👇

Hüda-Par’ın Bakanlık Hayali: ‘Hangi Bakanlık Verilirse En İyi Şekilde Yönetiriz’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, deprem bölgesi Adıyaman'da gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kendisini tehdit eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ''Cebini dolduran cahil, liyakatsiz, yalaka tayfasını tehdit et'' dedi.

Detaylar 👇

Akşener'den Erdoğan'ın Tehdidine Yanıt: 'Cebini Dolduran Yalaka Tayfanı Tehdit Et'

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"