Bugün Neler Yaşandı? Günün En Çok Konuşulan ve Tartışılan Haberleri ile Sosyal Medyanın Gündemi (3 Aralık)

3 Aralık günü dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmelerini ve sosyal medyada en çok konuşulan gündem başlıklarını sizler için derledik.

1. Evliliklerinde sorun yaşayan çift, terapistin “Evleri ayırın” sözünü dinledi. Eşinin evine giden kadın, kocasını aynı okulda çalıştığı müdireyle yakaladı. Çift boşandı. Milli Eğitim soruşturma başlattı

Detaylar içeriğimizde;

Okul Müdiresi ile Bastı! Evlilik Terapistinin 'Evleri Ayırın' Tavsiyesi İhanetle Bitti

2. Merkez Bankası'nın faiz politikası ve kurlardaki sert yükselişin etkileri açısından piyasalar tarafından merakla beklenen kasım ayı enflasyonu belli oldu.

Detaylar içeriğimizde;

TÜİK Kasım Ayı Enflasyon Rakamlarını Açıkladı

3. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada TÜİK'ten randevu istediğini ancak verilmediğini söyledi. Kılıçdaroğlu, paylaşımında, 'Saat 11.00'de geliyorum, haberiniz olsun' dedi. Kılıçdaroğlu ve CHP yetkililerinin gittiği TÜİK, kapılarını açmadı. Güvenlik görevlileri, randevusu olmayanların içeri alınmayacağı bilgisini verdi.

Detaylar içeriğimizde;

TÜİK Kapılarını Kılıçdaroğlu'na Açmadı: 'Burası Saray Kurumu Haline Dönüşmüştür'

4. Ordu’da bir oto galeriye giren üç çocuk, aldıkları kontak anahtarı ile araba çaldı. Rahatlığı ile dikkat çeken küçük hırsızlar, arabayla İstanbul’a kadar yaklaşık 900 kilometre yol gitti. Yaşanan hırsızlığı ardından ise akıllara, “Çocuklar kimse fark etmeden nasıl o kadar gidebildi?” sorusu geldi.

Detaylar içeriğimizde;

Akılalmaz Olay! 3 Çocuk Çaldıkları Arabayla Ordu'dan İstanbul'a Geldi

5. Esra Erol dün yayınlanan programda evli ve çocuklu Ahmet isimli erkeğe kaçan ve bir süre kumasıyla yaşayan 19 yaşındaki Fatma'nın yürek burkan son halini paylaştı.

Detaylar içeriğimizde;

Eşi ve Kumasıyla Yaşadığı İddia Edilen Engelli Fatma'nın Esra Erol'da Ortaya Çıkan Son Hali Herkesi Üzdü

6. Ekvador'da bir grup genç vefat eden arkadaşlarını tabuttan çıkarıp son bir kez motosikletle gezdirdi. O anlar kameralara yansıdı.

Detaylar içeriğimizde;

Arkadaşlarının Cesedini Tabuttan Çıkarıp Son Bir Kez Motosikletle Gezdirdiler

7. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) bilgi almaya giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Soylu, Kılıçdaroğlu'nun 'mekan bastığını' savundu.

Detaylar içeriğimizde;

Süleyman Soylu, TÜİK'e Giden Kılıçdaroğlu'nu Hedef Aldı: 'PKK'ya Özenip Mekan Bastı'

8. Cumhurbaşkanı Erdoğan faiz indirim kararını savunurken 'bu konuda nas var' demişti. Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü bu söylemi 'Burası şeriat devleti mi! Şeriat devleti ilan edildiyse ona göre davransınlar' diye eleştirdi.

Detaylar içeriğimizde;

Cübbeli Ahmet'ten Erdoğan'a 'Nas' Tepkisi: 'Burası Şeriat Devleti mi?'

9. Ordu’nun Ünye ilçesinde Muhammet Dikici'nin (30), 2 yıl önce göbeğinde çıkan sivilceyi sıkması sonucu yara olan bölgedeki enfeksiyon, kan yoluyla sinir sistemine bulaştı. Hareketleri kısıtlanan ve yürüme zorluğu çeken Dikici, omurilik felci sonrası tekerlekli sandalyeye mahkum oldu.

Detaylar içeriğimizde;

Ordu'da Korkunç Olay: Sivilce Enfeksiyonu, Tekerlekli Sandalyeye Mahkum Etti

10. Kamuya ait dört taşınmaz ve işletmenin daha özelleştirme kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Elde edilen gelir 1 milyar 757 milyon TL oldu.

Detaylar içeriğimizde;

Cumhurbaşkanı İmzasıyla 1.7 Milyarlık Kamu Malı Daha Özelleştirildi

11. Gaziantep'te, ağladığı için babası Yunus Göç tarafından dövülen 2 aylık Cihan bebek, yoğun bakımdan normal servise alındı. Cihan bebeğin doktoru İsmail Demir, serviste tedavisinin devam ettiğini ve sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyerek, kısa sürede taburcu edilebileceğini belirtti.

Detaylar içeriğimizde;

Gaziantep'te Babasının Dövdüğü Cihan Bebek Yoğun Bakımdan Çıktı

12. Bursa'da eşinin erkek kardeşinin liseye giden kızı S.K.'ye (15) tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan R.Ö. hakkında dava açıldı. R.Ö.'nün önümüzdeki haftalarda yargılanmasına başlanacak. Davadan önce kızın polise verdiği ifade de ortaya çıktı. S.K., 'Kullandığı otomobilde ön koltuğuna oturdum. Bu sırada bana şoförlük öğretmek istediğini söyleyip, bacaklarımı okşamaya başladı. Rahatsız oldum. Daha ileri gitmeye başladı' ifadelerini kullandı.

Detaylar içeriğimizde;

Enişteden Liseli Kıza Cinsel İstismar: 'Arabada Bacaklarımı Okşamaya Başladı'

13. Fenomen Çabi, Twitter hesabından Kore sitelerinde hem oturma izni hem de Türk vatandaşlığıyla ilgili reklamlar verilmeye başlandığını söyledi.

Detaylar içeriğimizde;

Araplardan Sonra Şimdi de Kore Sitelerinde Türk Vatandaşlığı İçin Reklamlar Verildi

14. İzmir’de beraber yaşadığı Aysel Perkgün'ün 104 yerinden bıçaklayan Feyzo Duran, yargılandığı davada eşinin uyuşturucu kullanıp kendini bıçakladığını öne sürdü. Sanık avukatları ise kadının vücudunda raporlara göre 104 değil 14 bıçak yarası olduğunu savundu.

Detaylar içeriğimizde;

Aysel Perkgün'ü 104 Yerinden Bıçaklayan Erkekten Pişkin Savunma: 'Kendisi Yaptı'

15. Enes Kanter'in CIA ajanı olduğu iddia edildi.

Detaylar içeriğimizde;

Amerika'da Neler Oluyor? FETÖ'cü Enes Kanter Aslında Bir CIA Ajanı mı?

Dünün haber başlıklarına da buradan bakabilirsiniz;

Bugün Neler Yaşandı? Günün En Çok Konuşulan ve Tartışılan Haberleri ile Sosyal Medyanın Gündemi (2 Aralık)

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!