Bugün Neler Yaşandı? Günün En Çok Konuşulan ve Tartışılan Haberleri ile Sosyal Medyanın Gündemi (26 Mart 2023)

26 Mart 2023 günü dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmelerini ve sosyal medyada en çok konuşulan gündem başlıklarını sizler için derledik.

YSK'nın verilerine göre, ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan 100 bin imzaya ulaştı. Sinan Oğan'ın adaylığı ile birlikte cumhurbaşkanlığı yarışına katılan adayların sayısı dörde yükseldi.

Detaylar 👇

ATA İttifakı'nın Adayı Sinan Oğan 100 Bin İmza Toplayarak Seçime Katılmaya Hak Kazanan 4. Aday Oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HÜDA-PAR'ın ittifaka katılması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, 'Hür Dava Partisi terörü tümden reddetmiş, hiçbir yasa dışı örgütle bağının olmadığını eğip bükmeden milletimizle paylaşmıştır' dedi.

Detaylar 👇

Devlet Bahçeli'den HÜDA-PAR Çıkışı: 'Terör Örgütüyle Bağlantısının Olmadığı Açıklanmıştır'

Diyarbakır Lice'de yapılan Nevruz kutlamalarında 14 yaşında bir çocuğun polis tarafından işkence gördüğü iddia edilmişti. Diyarbakır Valiliği, konuyla ilgili yaptığı açıklamada 5 emniyet personelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Detaylar 👇

Nevruz Kutlamalarında 14 Yaşındaki Çocuğa İşkence İddiası: 5 Polis Gözaltına Alındı

Altılı Masa'nın en muhafazakar isimlerinden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, LGBTİ hakkında konuştu.

Detaylar 👇

Saadet Lideri Karamollaoğlu'ndan LGBTİ Çıkışı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kadın hakları ve kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar üzerinden ince bir gönderme yaptı.

Detaylar 👇

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kızı Üzerinden Gönderme Yaptı

Oyuncu Ali Sunal'ın Güldür Güldür Show programında yaptığı deprem konuşması sonrası kanaldan ayrıldığı iddiası ortaya atılmıştı. Sunal iddialara sosyal medya hesabından 'Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok.' ifadeleriyle yanıt verdi.

Detaylar 👇

Ali Sunal, 'Güldür Güldür'den Ayrıldı' İddialarına Açıklık Getirdi

Gazeteci Metin Cihan'ın, AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Filiz Özçörekçi hakkındaki iddiaları bir kez daha gündeme bomba gibi düştü. Filiz Özçörekçi'nin daha önceki seçimlerde 'sahte diploma' kullandığını iddia eden Cihan'ın tweetleri ve Özçörekçi ile olan konuşması Filiz Özçörekçi'nin AK Parti'den bir kez daha milletvekili aday adayı olması ile yeniden gündeme geldi.

Detaylar 👇

Olay Yaratan İddia: "Yıllarca Sahte Diploma İle Siyaset Yaptı, AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu"

Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depremi için yeni uyarılarda bulundu. Görür, deprem önlemi için 7 madde sıralayarak yetkililere seslendi.

Detaylar 👇

Naci Görür Hem Sitem Etti Hem de Öneride Bulundu: "Yazarsam Belki Okurlar Diyorum"

Prof. Dr. Ahmet Ercan, resmi rakamlara göre 50 bin 96 kişinin hayatını kaybettiği, 107 bin 204 kişi yaralandığı Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili açıklama yaptı. Ercan açıklamasında “Nasıl olurda 11 ilde ölüm sayısı 50 bin kişi olur? Neden tüm göçen yapı ile ölüm sayısı verilmiyor kaygılanıyorum?” dedi.

Detaylar 👇

Ahmet Ercan'dan Deprem Açıklaması: "Nasıl Olur da 11 İlde Ölüm Sayısı 50 Bin Kişi Olur?"

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, katıldığı bir canlı yayında yaptıkları anketler hakkında bilgi verdi. Yavuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranının yüzde 53 civarında olduğunu öne sürerken, partisinin oy oranının ise 2018'den az olmayacağını iddia etti.

Detaylar 👇

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Yavuz Kendi Anketlerini Açıkladı: "Cumhurbaşkanımızın Oy Oranı Yüzde 53"

Konya'da fizyoterapist olarak çalışan 37 yaşındaki Sait U., 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumdan şüphelenen iş yeri sahibi, Sait U.'nun hastaneye rapor almaya hiç gitmediğini ve plajda çekilmiş fotoğraflarını tespit edince, suç duyurusunda bulundu. Savcılık tarafından yapılan soruşturmanın ardından Sait U., 15 yıla kadar, raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve tanıdığı hemşire Esra T., 11’er yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.

Detaylar 👇

Sahte Rapor Alıp Tatile Giden Çalışana 15 Yıl Hapis İstemi

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı