Bugün Neler Yaşandı? Günün En Çok Konuşulan ve Tartışılan Haberleri ile Sosyal Medyanın Gündemi (19 Şubat)

19 Şubat Cumartesi günü dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmelerini ve sosyal medyada en çok konuşulan gündem başlıklarını sizler için derledik.

1. ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’nın gelecek günlerde Ukrayna’ya saldırmayı planladığını ve Ukrayna’nın başkenti Kiev’in de hedef alınacağına inandıklarını açıkladı.

👇

Joe Biden: 'Rusya Yakın Zamanda Kiev'i Hedef Alacak'

2. Isparta’da 72 saat boyunca elektrik kesintisinin yaşanmasına ve halkın mağdur olmasına sebep olan şirketin sahipleri Cengiz ve Kolin, “Arızaya müdahale” işini kendilerine ait BEDA Enerji’ye 8,9 milyon TL’ye ihale etti.

👇

Cengiz ve Kolin, Isparta'da 'Arızaya Müdahale' İşini de Kendilerine İhale Etti

3. Konya'da bir tur otobüsünün buzlanma ve tipi nedeniyle şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybederken, 42 kişi de yaralandı.

👇

Konya'da Tur Otobüsü Şarampole Devrildi: 5 Kişi Yaşamını Yitirdi, 26 Kişi Yaralandı

4. Giresun'da Hüseyin Can Gökçek tarafından öldürülen Sıla Şentürk'ün halası Hayriye Öztürk, zanlının cinayetten önce tüm aileyi tehdit ettiğini anlattı.

👇

Sıla Şentürk'ün Ailesi Konuştu: 'Hüseyin Can Gökçek Telefonla Arayarak Tehdit Ediyordu'

5. Tarkan'ın yeni şarkısına iktidar yanlılarından gelen tepkileri eleştiren Fatih Altaylı, 'Tarkan’ın “Geççek”ini beğenmiyorsanız, siz de bir AK Parti’ye yardım konseri düzenlersiniz' dedi.

👇

Fatih Altaylı: 'Tarkan’ın 'Geççek'ini Beğenmiyorsanız, Siz de AK Parti’ye Yardım Konseri Düzenleyin'

6. Eski sevgilisi G.D.'ye yönelik şantaj, özel hayatın gizliliğini ihlal, hakaret ve tehdit suçlarından 3 yıl 7 ay 22 gün hapis cezasına çaptırılan O.K. çantasından eski sevgilisine ait olduğunu iddia ettiği iç çamaşırlarını çıkarıp yüzüne doğru fırlattı.

👇

Duruşmada Ceza Aldığını Duyunca Eski Sevgilisinin İç Çamaşırlarını Yüzüne Fırlattı!

7. AKP’li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısının ardından suda yüzde 14 indirim yaptıklarını duyurmuştu. AKP’li Altay’ın indirim duyurusunun ardından açıklama yapan İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, AKP’li belediyenin indirimin aksine suya dolaylı zam yaptığını söyledi.

👇

Erdoğan 'Fiyatları İndirin' Demişti: AKP'li Belediyeden Suya Dolaylı Zam

8. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, "maske zorunluluğu kalkıyor mu?" sorularını yanıtladı.

👇

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhan Açıkladı: Maske Zorunluluğu Kalkıyor Mu?

9. Ankara'nın Keçiören ilçesinde lisede beden eğitimi öğretmeni E.D. hakkında, 15 yaşındaki 8 kız öğrenciye 'cinsel istismar' suçlamasıyla 168 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

👇

8 Öğrenciyi Taciz Suçundan Tutuklanmıştı: O Öğretmene 168 Yıl Hapis İstemiyle Dava Açıldı

10. Başakşehir'de, bekçilerin durdurduğu yabancı uyruklu bir kişinin üzerinden kemer görünümlü kılıfın içinden 60 santimetrelik kılıç çıktı.

👇

Bekçilerin Durdurduğu Şahsın Üzerinden Kemer Görünümlü Kılıç Çıktı!

11. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Migros işçilerinin şikayetleri ile ilgili soruşturma başlattıklarını açıkladı.

👇

Bakanlık, Migros İşçilerinin Şikayetleri Hakkında Soruşturma Başlattı

12. Yöneylem'in 'Erdoğan'ın oy potansiyeli' araştırmasının sonuçlarına göre, 'Erdoğan'a asla oy vermem' diyenlerin oy oranı yüzde 55,6 oldu.

👇

Yöneylem Anketi: 'Erdoğan'a Asla Oy Vermem' Diyenler Yüzde 55 İle Çoğunlukta

13. İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, Marmara bölgesinin deprem riskinde olduğunu vurgulayarak 'Tedbir almıyorsanız, Marmara'yı ve evinizi bırakıp gidin' dedi.

👇

Deprem Uzmanı Prof. Yaltırak: 'Doktor Hastayı Masada Bıraktı, Marmara’dan Gidin'

14. Esenyurt'ta, rezidansın asansöründe kadına tecavüz girişiminde bulunan yabancı uyruklu A.A. (16) “Nitelik cinsel saldırı' suçundan 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemede savunma yapan tutuklu sanık A.A., “Müştekiden özür diliyorum. Ben şeytana uydum' dedi.

👇

Asansörde Tecavüz Girişiminde Bulunan Sapığın Cezası Belli Oldu

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Kocaeli'de Gazeteci Cinayeti! Güngör Arslan Neden Öldürüldü?
Kimlik Bilgilerini Dolandırıcılara Kaptıran Avukat: 'İşimi Yapamaz Hale Geldim'
Bin 800 TL'yi 7 Bin 200 TL'ye Çıkartmışlar: Borçluyu Tehdit Eden Avukat Hapis Cezası Aldı

Popüler İçerikler

AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
19.02.2022

14'teki pezevenk şeytana uymuşmuş, bunun gibilerin tek sığınağı şeytan, ve bunlar karıştırdığı her pisliği şeytana yükler, nasıl olsa şeytanı "sen niye bu masum insanın aklını çeldin" diye sorgulayabilecek kimse yok, hırsızlık yapmış şeytana uydum, taciz etmiş şeytana uydum, birini dolandırmış şeytana uydum, zaten şeytan kötülük yapmak için icat edildi, yani aslında şeytan diye biri yada bi varlık yok, onu dindarlar icat etti, çünkü bişeyleri kolaylıkla yapmak gerekiyordu ve yaptığını birine yüklemesi gerekiyordu, kim olsun kim olsun derken şeytan diye olmayan bi varlık keşfettiler, kaldı ki, biri bi suç işleyip ben bunu yaptım ama sebebi sensin dese sana uydum dese hemen ona çıkışırsın itiraz edersin ama şeytan kimseye bu suça seni ben mi teşvik ettim diye sormuyor, neden, çünkü şeytan diye biri yok olsa hepinizin katili olurdu, kendisine sürekli iftira attığınız için

20.02.2022

Üstteki arkadaş ta kafayı yemiş kdkdkd

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ