Bugün Neler Yaşandı? Günün En Çok Konuşulan ve Tartışılan Haberleri ile Sosyal Medyanın Gündemi (16 Mart)

16 Mart Çarşamba günü dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmeleri ile sosyal medyada en çok konuşulan gündem başlıklarını sizler için derledik.

1. BBC, Chelsea Futbol Kulübü'nün sahibi Rus iş insanı Roman Abramoviç'in servetini hileli yollarla elde ettiğini gösteren yeni kanıtlara ulaştı.

Detaylar:

Seks Kasedi, Yolsuzluk... Abramoviç'in Servetini Hileli Yollarla Elde Ettiği Ortaya Çıktı

2. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partili milletvekilleriyle gruplar halinde yaptığı toplantıların dördüncüsünü dün gerçekleştirdi.

Detaylar:

Erdoğan 'Ankara ve İstanbul'u Kaybetmedik' Dedi: 'İşin İçindeyiz, Beraber Yönetiyoruz'

3. Nikah töreninde içki servisi yapan İBB İnanç Masası çalışanı Fatma Yavuz, iktidara yakın medya kuruluşları ve trollerin hedefine oturmuştu. Nikahında yaptığı konuşmayla vatandaşların taktirini toplayan Yavuz, bugün sosyal medya hesabı üzerinden iktidar medyasına ve trollere cevap verdi.

Detaylar:

Nikahında İçki Servisi Yaptırdığı İçin Trollerin Hedefi Olan Fatma Yavuz: 'İki Yüzlülüğe Baş Kaldırdım'

4. Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Akşener, 'Türk Telekom'u Varlık Fonu'na 1 milyar 650 milyon dolara çaktılar. Cumhuriyet tarihinin en büyük soygununa bilerek ve isteyerek göz yumdular' diye konuştu.

Detaylar:

'Tarihin En Büyük Soygunu' Dedi: Akşener, Türk Telekom Satışının Detaylarını AçıkIadı

5. Prof. Dr. Hasan Bilgili'nin veteriner Ç.B.'ye cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla yargılandığı davada İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan beklenen rapor geldi. Raporda, suçlamaları kabul etmeyen, sanık Bilgili'nin DNA'sı genç kadının iç çamaşırında tespit edildi.

Detaylar:

Veterinere Cinsel Saldırı Davası: Prof. Dr. Hasan Bilgili'nin DNA'sı, Genç Kadının İç Çamaşırında Çıktı

6. Rus işgalinden kaçarak Almanya'ya sığınan 18 yaşındaki Ukraynalı bir kadın, Iraklı ve Nijeryalı iki mültecinin tecavüzüne uğradı. Talihsiz kadının yaşadığı korkunç olayın ardından Polonya'ya kaçtığı ortaya çıktı.

Detaylar:

Rus İşgalinden Kaçan Ukraynalı Kadına Almanya'da Mülteciler Tecavüz Etti

7. Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Ukrayna'nın tarafsızlığı konusunda üzerinde uzlaşma sağlanabilecek yeni bir model ortaya attı.

Detaylar:

Kremlin Ukrayna'ya Avusturya ve İsveç Modellerini Önerdi

8. Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, kısa bir süre önce Rusya lideri Putin'e teke tek dövüş için meydan okuduğunu açıklayan Elon Musk'a 'gücünü Putin ile kıyaslamamasını' tavsiye etti ve kendisine 'Elona' diye hitap etti. Musk'tan ise Kadirov'a yanıt gecikmedi...

Detaylar:

Elon Musk'tan Kendisine 'Elona' Diyen Çeçen Lider Ramazan Kadirov'a Yanıt!

9. Evli iki çocuk babası Salim Kayaoğlu, eşiyle sorunları dönemde çalışanı olan iki kadının 'onu boşa ikimizle evlen' teklifine kanarak kadınların evine gitti. Burada ilaçla uyutulduğunu söyleyen adam videolarının çekildiği ve kendisine şantaj yapılarak 200 bin lirasının parça parça alındığını söyledi.

Detaylar:

İki Kadın Tarafından Eve Çağrılan Evli Adamın Kabusu: 'Beni Soyup Videomu Çektiler, 200 Bin Liramı Aldılar'

10. AKP'li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ekonomik kriz hakkında konuşurken, 'Milattan önceye değil 15-16 yıl öncesine gittiğinizde buzdolabı bile alamıyordunuz, neden zorunuza gidiyor?” dedi.

Detaylar:

'15-16 Yıl Önce Buzdolabı Bile Alamıyordunuz' Diyen AKP'li Belediye Başkanı Tepkilerin Odağında...

11. Elektrik mühendisi eşinin, 'İçinde şeytan var' diyerek sürekli sırtına sopayla vurduğunu anlatan kadın eşine boşanma davası açtı.

Detaylar:

Eşi Boşanmak İstemiş: 'İçine Şeytan Girmiş' Diyen Koca Eve Sözde Hoca Çağırıp Karısına Yapılanları İzledi

12. Twitter'da bir baba, eşi evde olmadığı sırada acıkan çocuğuna kek ve çikolata verdiği anları hesabından paylaştı. Bu paylaşım da birçok kullanıcı tarafından tepkiyle karşılandı.

Detaylar:

Eşi Evde Olmadığı İçin Acıkan Çocuğuna Abur Cubur Veren Babanın Paylaşımı Tepki Çekti

13. Las Vegas'ta 21 yaşındaki İran uyruklu Nika Nikoubin önce internet üzerinden tanıştığı genç bir adamla cinsel birliktelik yaşamak için anlaştı, sonra birliktelik sırasında adamı defalarca kez bıçakladı. Genç kadın, durumu 'ABD'nin öldürdüğü Kasım Süleymani'nin intikamını aldım' diyerek açıkladı.

Detaylar:

Cinsel İlişki Esnasında İnternetten Tanıştığı Adamı Öldürerek Kasım Süleymani'nin İntikamını Aldım Diyen Kadın

14. Dünyanın en sağlam otomobillerinden olan Volvo ile iş birliği yapan popüler kahve zinciri Starbucks, şubelerinde kahve içen müşterilerinin araçlarının şarjını dolduracak proje için ilk adımı attı. Şirket, ABD'deki şubelerine elektrikli araçlar için hızlı şarj istasyonları kuruyor.

Detaylar:

Biz Zam, Enflasyon Derken... Volvo'yla İş Birliği Yapan Starbucks Kahve İçerken Araçların Şarjını Dolduracak!

Dünün haberlerine buradan bakabilirsiniz:

Bugün Neler Yaşandı? Günün En Çok Konuşulan ve Tartışılan Haberleri ile Sosyal Medyanın Gündemi (15 Mart)

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
16.03.2022

Neyseki Volvo haberiyle içimiz daha az karardı teşekkürler volvo and starbucks.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ