Dünya, aydınlatılmayı bekleyen gizemlerle ve tarihi gerçeklerle dolu bir ansiklopedi gibi...
Dünya, aydınlatılmayı bekleyen gizemlerle ve tarihi gerçeklerle dolu bir ansiklopedi gibi...
İnsanlar, bunu yapabildiklerini görünce şaşkına dönmüştür elbette, fakat esasında Tesla telsiz kumandayı icat etmiştir ve elindeki kumandayla tekneyi kendisi hareket ettirmektedir.
Araştırmanın bulduğu sonuç ise, en verimli çalışma gruplarının, çalışma arkadaşlarının vereceği tepkiden çekinmeden, takım içinde kişisel risk alabilen kişilerden oluştuğu yönündedir.
Yaralı askerin çorbayı içmesinden birkaç dakika sonra yara koklanır; eğer soğan kokusu alınırsa, bu ciddi bir iç yaralanma olduğuna ve askerin ölümünün kaçınılmaz olduğuna dair bir işaret olarak görülürdü.
Çünkü Miyamoto'nun güvenliği Nintendo için çok önemlidir ve şirket, oyun yapımcısının işe bisikletle gidip gelmesine bu sebeple izin vermemektedir.
Fakat daha sonradan anlaşılmıştır ki bu DNA, bir kulak temizleme çubuğu fabrikasında çalışan ve çubuklara yanlışlıkla kendi DNA'sını bulaştıran bir kadına aittir.
Çocuk, felaketten tam 21 gün sonra, üzerinde Portekiz milli takım formasıyla bulunmuştur. Aradan geçen 12 sene içerisinde de futbolcu olma hayali için çalışan çocuk, daha sonra Sporting Lisbon kulübüyle anlaşma imzalamıştır.
Bu yasayla birlikle 300,000 kadar reklam şehrin duvarlarından indirilmiş, fakat bu sebeple şehrin daha önce reklamlarla gizlenen harabeleri ve gecekondu mahalleleri de ortaya çıkmıştır.
Bu sayı çoğu insan için üçtür ve bizler 1000 farklı renk tonunu ayırt edebiliriz. Ancak bu kadının sahip olduğu durumda, bizlerden 99 milyon daha fazla renk tonunu ayırt edebildiği düşünülüyor.
Q senin yerine bankacılık işlemlerini takip eder, tek bir onayınla işlemleri halleder. Önemli konularda bildirim göndererek seni uyarır.
İçeriğin (ç)alıntı olduğunu da yazıyor musunuz peki? Hani buzzfeed'den falan çevrilmiş olabilir mi?
#11 bilgidin evrim gecirmis. bazi kadinlarin uv renkleri gorebildikleri biliniyordu ama 4 tip renk konisine sahip olmak tamamen farkli durum. ancak kuslarda ve bazi baliklarda surungenlerde olan bir yetenek. ne yazikki bir memelilerin dunyasi renklerden cok uzak. derimizde sadece 2 tip renk pigmenti var bu yuzden yesil mavi renklerle bezenmis rengarek bir memeli goremezsiniz. cogu memelide 2 renk sensoru vardir, kirmiziyi goremezler. biz pirimatlar sonradan kirmizi rengi gorme yetenegini kazanmisiz, tipki yukardaki kadinin gecirdigi evrim gibi, kirmizi rengi gorme olgun meyveleri ayirmada evrimsel avantaj sagladigi icin kalici olmus. neden memelilerin renklerden bu kadar uzak olduguna gelirsek memeli atalari dinazor caginda gececi hayvanlardi, gece yasarlardi, bu yuzden renk algilari gelismemis.