Bugün Hava Nasıl Olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, iç ve doğu kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, İç Anadolu ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinde mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde normallerin 2 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

  • SİS UYARISI: Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

  • BUZLANMA VE DON UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile güneydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. 

BURSA Az bulutlu 15

ÇANAKKALE Az bulutlu 14

İSTANBUL Az bulutlu 12

KOCAELİ Az bulutlu 14

EGE 

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu 1

İZMİR Az bulutlu ve açık 14

KÜTAHYA Parçalı ve az bulutlu 1

UŞAK Parçalı ve az bulutlu 11

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 19

ANTALYA Az bulutlu ve açık 19

HATAY Az bulutlu ve açık 18

ISPARTA Az bulutlu ve açık 12

İÇ ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 3

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu 2

KAYSERİ Parçalı ve az bulutlu 5

KONYA Parçalı ve az bulutlu 2

BATI KARADENİZ 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU Parçalı ve az bulutlu 6

KASTAMONU Parçalı ve az bulutlu 0

SİNOP Parçalı ve az bulutlu 14

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 11

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ÇORUM Parçalı ve az bulutlu 2

GÜMÜŞHANE Parçalı bulutlu 6

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 15

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 15

DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BİNGÖL Parçalı ve az bulutlu 10

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu 1

MALATYA Parçalı ve az bulutlu 8

VAN Parçalı ve az bulutlu 5

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin doğu kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 12

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 14

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 16

SİİRT Az bulutlu ve açık 11

DENİZLERDE HAVA

Akşam saatlerinden itibaren Orta Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

  • KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), akşam saatlerinden sonra doğusu kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s), Doğu Karadeniz'de güney ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), batısı akşam saatlerinden sonra kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Orta Karadeniz'de 2,0 ila 3,0m Görüş: İyi, yağış anıda orta.

  • MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde pus ve sisli, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan, akşam kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, pus anında orta; sis anında zayıf.

  • EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

  • AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan, 2 ila 4 (10-30 km/s), Doğu Akdeniz'de kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

  • VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi.

Popüler İçerikler

Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!