Bugün Hava Nasıl Olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı bulutlu, batı kesimlerin yer yer çok bulutlu, Trakya ve Çanakkale çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren Kıyı Ege, Manisa, Uşak, Denizli, İstanbul, Bursa, Bilecik, Sakarya ve Düzce çevreleri, akşam saatlerinden sonra Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in yağmur ve sağanak, Kıyı Ege'nin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların öğle saatlerinden sonra Trakya, akşam saatlerinden sonra Marmara'nın güney ve doğusu ile Tekirdağ, İzmir, Aydın ve Manisa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derecede (4 ila 8 derece) artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden, gece saatlerinden sonra Marmara'da kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların öğle saatlerinden sonra Trakya, akşam saatlerinden sonra Marmara'nın güney ve doğusu ile Tekirdağ, İzmir, Aydın ve Manisa çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı(Su baskını, Ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya ve Çanakkale çevreleri ile zamanla bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Trakya ile akşam saatlerinden sonra güney ve doğusunda kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın bölgenin batı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden, gece saatlerinden sonra kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. 19

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. 18

İSTANBUL Parçalı zamanla çok bulutlu, Avrupa Yakası ile öğle saatlerinden sonra il genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden sonra batısında gece saatlerinden itibaren il genelinde kuvvetli olması bekleniyor. 19

KOCAELİ Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. 21

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kıyı kesimleri ile Manisa, Uşak ve Denizli çevreleri, akşam saatlerinden sonra bölge genelinin yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olmak üzere İzmir, Aydın ve Manisa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın bölgenin kıyı kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu, zamanla çok bulutlu gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 14

DENİZLİ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 17

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden itibaren kuvvetli olması bekleniyor. 18

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 14

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Burdur ve Isparta çevreleri ile Antalya'nın batı ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 23

ANTALYA Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra batı kesimleri sağanak yağışlı 19

ISPARTA Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 12

MERSİN Az bulutlu 22

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı çok bulutlu akşam saatlerinden sonra Eskişehir çevreleri, gece saatlerinden sonra kuzeybatı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu gece saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 18

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu akşam saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 17

KAYSERİ Parçalı ve az bulutlu 18

KONYA Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 17

BATI KARADENİZ

Parçalı az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Düzce çevreleri, akşam saatlerinden sonra batısı ile gece saatlerinden sonra Sinop hariç bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı az bulutlu, zamanla çok bulutlu akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı 17

DÜZCE Parçalı az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 21

KASTAMONU Parçalı az bulutlu, zamanla çok bulutlu gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı 18

ZONGULDAK Parçalı az bulutlu, zamanla çok bulutlu akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı 19

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ARTVİN Parçalı bulutlu 19

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 20

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 20

TRABZON Parçalı bulutlu 17

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ERZİNCAN Parçalı ve az bulutlu 15

ERZURUM  Parçalı ve az bulutlu 11

MALATYA Parçalı ve az bulutlu 16

VAN Parçalı ve az bulutlu 13

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 19

GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu 19

MARDİN Parçalı ve az bulutlu 17

ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 22

DENİZLERDE HAVA

Kuzey Ege'de fırtına, Güney Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat) doğusu akşam güneybatı, batısı gece kuzeybatıdan 4 ila 6(30-50km/s), Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan3 ila 5 (20-40km/s), zamanla 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sağanak ağışlı Rüzgar: Güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat), öğle güneybatıdan 4 ila 6(30-50km/s), akşam kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m,Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan, güneyi güneydoğudan 6 ila 8(50-75km/s), akşam saatlerinden sonra 4 ila 6(30-50km/s), Güney Ege'de güney ve güneydoğudan 5 ila 7(40-60km/s) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m kuzeyi 3,0 ila 4,0mGörüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan, Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu zamanla kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s)kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan2 ila 4 (10-30km/s)kuvvetinde,Dalga yüksekliği: 0,25 ila 0,5m, Görüş Mesafesi: İyi.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi