Bugün Hava Nasıl Olacak?

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinde Edirne'nin güney ve Çanakkale'nin batısı, gece saatlerinde Trakya, Kıyı Ege ile Manisa, Denizli, Burdur ve Antalya çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI 

Ülke genelinde 2 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR 

Genellikle değişik yönlerden, zamanla batı kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Güney Ege kıyıları ile Çeşme çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yüksek ve eğimli yerlerinde muhtemel çığ tehlikesi bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

ZİRAİ DON OLAYI, BUZLANMA VE DON UYARISI: Zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara ve Karadeniz kıyı kesimlerinde genelde hafif, kıyıların iç kesimlerinde orta kuvvette zirai don olayı, iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

PUS VE SİS UYARISI: Marmara ile iç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin edildiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA MARMARA
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, batı kesimleri yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinde Edirne'nin güneyi ve Çanakkale'nin batısı, gece saatlerinde Trakya ile Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya kesimi ile bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
BURSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde pus ve sisli 12
EDIRNE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde güney kesimleri, gece saatlerinde il geneli yağmurlu 14
İSTANBUL Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu yer yer çok bulutlu 11
KIRKLARELI Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 14
EGE Parçalı, kıyı kesimleri yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kıyı kesimleri ile Manisa ve Denizli çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde Güney Ege kıyıları ile Çeşme çevrelerinde güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.
A.KARAHISAR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 5
IZMIR Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu 15
MANISA Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu 15
MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu 9
AKDENİZ Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Burdur ve Antalya çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte Göller Yöresi'nde pus ve sis hadisesi bekleniyor.
ADANA Az bulutlu ve açık 15
ANTALYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu 16
HATAY Az bulutlu ve açık 14
MERSIN Az bulutlu ve açık 15
İÇ ANADOLU Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğusunda yer yer kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
ANKARA Az bulutlu ve açık 4
CANKIRI Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 3
ESKISEHIR Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 4
KONYA Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 3
BATI KARADENİZ Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
BOLU Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 5
DÜZCE Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 9
KASTAMONU Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 7
ZONGULDAK Az bulutlu ve açık 9
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Az bulutlu, doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde İç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bölgenin yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesi bulunmaktadır.
AMASYA Parçalı ve az bulutlu 4
SAMSUN Az bulutlu 9
TOKAT Parçalı ve az bulutlu 2
TRABZON Parçalı ve az bulutlu 10
DOĞU ANADOLU Az bulutlu, doğusubub yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bölgenin kuzey ve doğusunun yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesi bulunmaktadır.
ERZINCAN Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 5
ERZURUM Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 2
KARS Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli -2
MALATYA Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 6
GÜNEYDOĞU ANADOLU Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
DIYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 9
GAZIANTEP Parçalı ve az bulutlu 9
SANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 9
SIIRT Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 8

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi