Bugün Hava Nasıl Olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Burdur, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Uşak, Manisa, Balıkesir, Çanakkale'nin güneyi ve Antalya'nın batı ilçelerinin hafif yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney, güneydoğu kesimler ile zamanla Akdeniz'de kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, gece saatlerinden itibaren Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimlerinde yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

SİS VE PUS UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı, batısı çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Balıkesir ile Çanakkale'nin güneyi yer yer hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.Rüzgarın; güneybatı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

BURSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 14

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu. bu sabah saatlerinde hafif yağmurlu 14

İSTANBUL Parçalı, batısı yer yer çok bulutlu 13

SAKARYA  Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 13

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla ve Denizli çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile bölge genelinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 5

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, yer yer hafif yağmurlu 15

KÜTAHYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 6

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu, yer yer hafif yağmurlu 12

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Burdur ve Antalya'nın batı çevrelerinin yer yer hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA Az bulutlu 15

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, batı kesimleri yer yer hafif yağmurlu 16

ISPARTA Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 9

MERSİN Az bulutlu 15

İÇ ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde doğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 4

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 3

KONYA Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 4

YOZGAT Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 4

BATI KARADENİZ

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BARTIN Parçalı bulutlu 15

BOLU Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde sisli 7

DÜZCE Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde sisli 3

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 14

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsünün olduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BAYBURT Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde sisli -2

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 14

TOKAT Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde sisli 6

TRABZON Parçalı ve az bulutlu 11

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey ve doğusunda yer yer kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Yüksek kar örtüsünün olduğu eğimli dik yamaçlarda yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

ERZİNCAN Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 0

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu, buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli -2

MALATYA Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 3

MUŞ Parçalı ve az bulutlu, buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli -2

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DIYARBAKIR Az bulutlu ve açık, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 10

GAZIANTEP Az bulutlu ve açık, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 12

KILIS Az bulutlu ve açık, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 10

SANLIURFA Az bulutlu ve açık, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 12

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5, doğusu güneydoğudan 2 ila 4, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Batı Karadeniz'in batısı 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece yer yer pus ve sisli, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4, öğle saatlerinden itibaren 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, öğle saatlerinden sonra 2,0m, Görüş: İyi, sis anında yer yer zayıf.

EGE Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, hafif yağmurlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan 4 ila 6, güneyi güneydoğudan 3 ila 5, Güney Ege'de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m kuzeyi 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı batısı çok bulutlu, Batı Akdeniz'in batısı yer yer yağmurlu, Rüzgar: Batı ve kuzeybatıdan, Doğu Akdeniz'in kuzeyi kuzeydoğudan, Antalya Körfezi sabah kuzeydoğudan, öğlen güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, batısı güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi, sis anında zayıf.

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?