Bugün Hava Nasıl Olacak?

apılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Yozgat, Aksaray, Kırşehir, Nevşehir ve Giresun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Bilecik, Isparta, Burdur, Yozgat, Nevşehir, Aksaray ve Kırşehir çevreleri ile Bursa'nın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ çevrelerinin, öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, akşam saatlerinden itibaren Bilecik çevreleri ile Bursa'nın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; öğle saatlerinden sonra kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) eseceği tahmin ediliyor. Bölgede yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte, gece saatlerinde Trakya ve bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
BALIKESIR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu 11
CANAKKALE Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu 13
EDIRNE Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu 10
ISTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu 14
EGE Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinin hafif sağanak yağışlı, akşam saatlerinden itibaren bölgenin kuzeyi ile Aydın çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; akşam saatlerinden itibaren bölgenin kıyı kesiminde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) eseceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
A.KARAHISAR Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde karla karışık yağmurlu, gece saatlerinde hafif kar yağışlı 15
DENİZLİ Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde yağmurlu 13
IZMIR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı, akşam saatlerinde yağmurlu 15
KUTAHYA Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kar yağışlı 5
AKDENİZ Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Isparta ve Burdur çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
ADANA Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 18
ANTALYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 18
HATAY Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 14
MERSIN Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 17
İÇ ANADOLU Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin, gece saatlerinde bölgenin batı kesimleri ile Yozgat, Aksaray, Nevşehir ve Kırşehir çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi, sabah saatlerinde bölgenin doğusunda, gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ANKARA Az bulutlu ve yer yer sisli, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı 7
ESKISEHIR Az bulutlu ve yer yer sisli, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı 5
KONYA Az bulutlu ve yer yer sisli, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı 11
NEVSEHIR Az bulutlu ve yer yer sisli, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde karla karışık yağmurlu 7
BATI KARADENİZ Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte, gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, akşam saatlerinden itibaren bölgenin kıyı kesiminde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.
BARTIN Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu 14
BOLU Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı 9
DÜZCE Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu 11
ZONGULDAK Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu 12
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Orta Karadeniz ile Giresun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur, Amasya ve Tokat çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın, akşam saatlerinden itibaren Orta Karadeniz'in kıyı kesimi ile Giresun ve Trabzon çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/s) esmesi bekleniyor
BAYBURT Parçalı bulutlu, yer yer sisli 4
SAMSUN Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu 14
TOKAT Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde karla karışık yağmurlu 9
TRABZON Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 13
DOĞU ANADOLU Parçalı ve az bulutlu, zamanla bölgenin kuzey ve batı kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ERZINCAN Parçalı zamanla çok bulutlu, yer yer pus ve sisli 8
ERZURUM Parçalı zamanla çok bulutlu, yer yer pus ve sisli 2
MALATYA Parçalı zamanla çok bulutlu, yer yer pus ve sisli 7
VAN Parçalı bulutlu, yer yer pus ve sisli 5
GÜNEYDOĞU ANADOLU Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
DIYARBAKIR Az bulutlu, yer yer sisli 12
GAZIANTEP Az bulutlu 12
KILIS Az bulutlu 13
SANLIURFA Az bulutlu 12

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi