Bugün Hava Nasıl Olacak?

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu; Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Çankırı, Sivas, Yozgat, Aksaray, Kayseri, Nevşehir, Hatay, Siirt ve Batman çevreleri ile sabah saatlerinde Orta Akdeniz kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları ile Siirt, Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. 

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları ile Siirt, Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. 

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması, direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA MARMARA
Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
BALIKESİR Parçalı bulutlu 15
BURSA Parçalı bulutlu 14
İSTANBUL Parçalı bulutlu 14
KIRKLARELI Parçalı bulutlu 13
EGE Az bulutlu, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.
A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu 12
AYDIN Az bulutlu 22
İZMİR Az bulutlu 18
USAK Parçalı bulutlu 13
AKDENİZ Parçalı ve az bulutlu, orta ve doğusu parçalı bulutlu, Hatay il geneli ile Gazipaşa ve Anamur çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ADANA Parçalı ve az bulutlu 23
ANTALYA Az bulutlu, doğusu parçalı bulutlu, Gazipaşa çevreleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 23
ISPARTA Parçalı ve az bulutlu 14
MERSİN Az bulutlu, batısı parçalı bulıutlu, Anamur çevreleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 23
İÇ ANADOLU Parçalı, kuzey ve doğu kesimleri çok bulutlu; Çankırı, Yozgat, Kayseri, Yozgat ile Nevşehir çevrelerinin yağmur, Sivas çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.
ANKARA Parçalı ve çok bulutlu 12
CANKIRI Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 12
KARAMAN Parçalı bulutlu 13
KONYA Parçalı bulutlu 14
BATI KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BARTIN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 13
BOLU Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 9
DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 12
ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 13
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu; bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; Giresun, Trabzon, Rize ile Artvin'in kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; doğu kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.
BAYBURT Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 4
ORDU Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 12
SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 13
TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı 14
DOĞU ANADOLU Parçalı ve çok bulutlu; kuzey ve doğu kesimlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde batı kesimlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.
ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 4
HAKKARI Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren kuvvetli olması bekleniyor. 6
MALATYA Parçalı ve çok bulutlu 11
VAN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı geçecek. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren kuvvetli olması bekleniyor. 10
GÜNEYDOĞU ANADOLU Parçalı ve çok bulutlu, Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden sonra Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
BATMAN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17
DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu 16
GAZİANTEP Parçalı bulutlu 18
ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu 18

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı