Bugün Hava Nasıl Olacak?

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Bilecik, Kütahya, Bolu, Rize, Artvin, Kars ve Ardahan ile Ankara'nın kuzeybatı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı, diğer yerlerde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz kıyıları, Marmara ve Kıyı Ege ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA MARMARA
Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bilecik çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
BALIKESİR Parçalı ve az bulutlu 30
BURSA Parçalı ve az bulutlu 32
İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 29
KIRKLARELI Parçalı ve az bulutlu 30
EGE Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimlerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu 33
İZMİR Az bulutlu ve açık 31
KUTAHYA Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32
MANİSA Az bulutlu ve açık 34
AKDENİZ Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
ADANA Parçalı ve az bulutlu 36
ANTALYA Az bulutlu ve açık 31
HATAY Az bulutlu ve açık 34
MERSİN Parçalı ve az bulutlu 33
İÇ ANADOLU Az bulutlu ve açık, kuzey ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu, akşam saatlerinde Ankara'nın kuzeybatı kesimlerinin kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ANKARA Parçalı, yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinde kuzeybatı kesimleri kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağışlı 32
CANKIRI Parçalı ve az bulutlu 31
ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu 33
KONYA Parçalı ve az bulutlu 33
BATI KARADENİZ Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
BOLU Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31
DÜZCE Parçalı ve az bulutlu 31
SİNOP Parçalı ve az bulutlu 28
ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 27
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı, doğu kesimleri yer yer çok bulutlu, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BAYBURT Parçalı bulutlu 30
ÇORUM Parçalı ve az bulutlu 29
SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 28
TRABZON Parçalı yer yer çok bulutlu 26
DOĞU ANADOLU Az bulutlu, kuzeyinin parçalı yer yer çok bulutlu, Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ELAZIĞ Az bulutlu 37
ERZURUM Parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu 29
IGDIR Parçalı bulutlu 34
VAN Parçalı bulutlu 29
GÜNEYDOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 40
GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 38
KILIS Az bulutlu ve açık 38
ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 40

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!