Bugün Hava Nasıl Olacak?

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in doğusu, Kütahya, Bolu, Düzce, Karabük, Sivas, Kayseri, Osmaniye, Gümüşhane ve Bayburt çevreleri ile Hatay'ın kıyı ilçeleri, Adana'nın kuzey ilçeleri ve Afyonkarahisar'ın kuzey kesimlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde yağışlar bekleniyor. Yağışların, Marmara'nın doğusunda (İstanbul, Yalova, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Bilecik) yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI :Batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle batı ve kuzeybatı, Orta ve Doğu Karadeniz'de kuzeydoğu, Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Güney Ege ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, Marmara'nın doğusunda (İstanbul, Yalova, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Bilecik) yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, dolu, su hortumu, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde bölgenin güney ve doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Marmara'nın doğusunda (İstanbul, Yalova, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Bilecik) yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
BALIKESİR Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 33
BURSA Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 30
ÇANAKKALE Parçalı bulutlu 31
İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İl genelinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 31
EGE Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Kütahya çevreleri ile Afyonkarahisar'ın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere kuzey kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30
İZMİR Parçalı ve az bulutlu 32
KUTAHYA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28
MANİSA Parçalı ve az bulutlu 34
AKDENİZ Parçalı ve az bulutlu, Osmaniye çevreleri ile Hatay'ın kıyı ilçeleri ve Adana'nın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. th width="20%">ADANA
Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere kuzey kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34
ANTALYA Parçalı ve az bulutlu 30
ISPARTA Parçalı bulutlu 31
MERSİN Parçalı ve az bulutlu 33
İÇ ANADOLU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeybatısı ile Kayseri ve Sivas çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AKSARAY Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 33
ANKARA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33
ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28
KONYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 33
BATI KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu; Bolu, Düzce ve Karabük çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BOLU Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 28
DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 29
KARABUK Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 33
ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu 27
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt çevreleri ile Trabzon'un doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BAYBURT Parçalı bulutlu, yarın(Pazar) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33
ÇORUM Parçalı ve az bulutlu 35
SAMSUN Parçalı bulutlu 30
TRABZON Parçalı bulutlu, yarın(Pazar) öğle saatlerinden sonra doğu ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30
DOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kuzeydoğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BİNGÖL Az bulutlu ve açık 37
ELAZIĞ Az bulutlu ve açık 39
ERZURUM Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31
VAN Az bulutlu 29
GÜNEYDOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 39
GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 34
KILIS Az bulutlu ve açık 34
ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 38

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı