Bugün Hangi Maçlar Var? 29 Kasım 2022 Dünya Kupası Maçları

2022 Dünya Kupası'nda heyecan grup maçları ile devam ediyor. Taraftarlar ise bugün hangi maçların oynanacağını merak ediyor. Turnuvanın güçlü ekipleri arasında yer alan İngiltere ve Hollanda'nın sahaya çıkacağı günde birbirinden çekişmeli maçlar futbolseverlerle buluşacak. İşte 29 Kasım Salı 2022 Dünya Kupası maç programı.

2022 Dünya Kupası gruplarında son maçlar, bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Son 16 turuna yükselecek takımların belli olacağı günde dört karşılaşma futbolseverler buluşacak. İşte günü programı;

Ekvador-Senegal

A Grubunda yer alan iki takım, gruptan çıkmak için karşı karşıya gelecek. Ekvador, dört puanla ikinci sırada yer alırken Senegal, üç puanla üçüncü sırada bulunuyor. Saat 18.00'da başlayacak olan karşılaşma TRT SPOR ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hollanda-Katar

Turnuvanın ev sahibi Katar, Dünya Kupası'na veda etti. Hollanda ise gruptan lider çıkmak için üç puanı kovalayacak. Hollanda 4 puana sahip lider, Katar ise henüz puanla tanışamadı. Maç saat 18.00'da başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İran-ABD

B Grubu'nda 3 puanı bulunan İran ile 2 puana sahip ABD karşı karşıya gelecek. Bir sonraki tura çıkmak için mutlak galibiyet gereken maç, büyük heyecana sahne olacak. Karşılaşma saat 22.00'da başlayacak ve TRT SPOR ekranlarından canlı yayınlanacak.

Galler-İngiltere

Günün bir diğer kapanış maçı Galler ile İngiltere arasında oynanacak. İngiltere 4 puanla liderken Galler ise 1 puanla son sırada yer alıyor. Maç, saat 22.00'da başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İlginizi Çekebilir ⚽

Ronaldo Saçının Teliyle Gole Katkı Yaptı, Casemiro Füze Yolladı! Dünya Kupası'nda 28 Kasım Günü Neler Yaşandı?
Messi ve Ronaldo'yu Geride Bıraktı! Fenerbahçe'nin Golcüsü Enner Valencia Dünya Kupası Tarihine Geçti
En Çok Dünya Kupası Kazanan Ülke Hangisi? Dünya Kupası Şampiyonları

Popüler İçerikler

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Gözaltına Alınan 65 Kişiden Biri Olan 'Basel' Tutuklandı
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'