Bugün Hangi Maçlar Var? 2 Aralık 2022 Dünya Kupası Maçları

2022 Dünya Kupası gruplarında son maçlar oynanıyor. Taraftarlar ise bugün hangi maçların oynanacağını merak ediyor. Bugün heyecan dolu dört karşılaşma futbolseverlerle buluşacak. G ve H Grubu'nda oynanacak maçlar büyük heyecan sahne olacak. Turnuvanın favorileri Brezilya ve Portekiz'in sahaya çıkacağı günde dört karşılaşma futbolseverlerle buluşacak.

2022 Dünya Kupası'nda E ve F Grubu'nda son maçlar oynandı. Son 16 turuna yükselen takımlar belli oldu.

E Grubunda Japonya, geriye düştüğü maçta İspanya'yı 2-1 mağlup ederek gruptan lider olarak çıktı. İspanya maçı 2-1 kaybetse de averajla Almanya'nın önünde gruptan çıkan ikinci takım oldu.

F Grubu'nda ise Fas, Kanada'yı 2-1 mağlup ederek grubu lider bitirdi. Belçika ile 0-0 berabere kalan Hırvatistan, ikinci olarak gruptan çıktı.

Belçika, Hırvatistan karşısında aldığı beraberlikle grubu üçüncü olarak tamamladı ve turnuvaya veda etti.

2 Aralık'ta heyecan G ve H Grubu maçları ile devam edecek. İşte Dünya Kupası'nda günün programı;

Güney Kore-Portekiz

H Grubu'nda Portekiz, bir üst tura yükselmeyi garantiledi. Güney Kore ise 1 puanla grupta üçüncü sırada yer alıyor. Güney Kore-Portekiz karşılaşması saat 18.00'da başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Gana-Uruguay

H Grubu'nda 3 puanla ikinci sırada yer alan Gana ile grupta 1 puanla son sırada yer alan Uruguay karşı karşıya gelecek. Gana-Uruguay karşılaşması saat 18.00'da başlayacak ve TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

Kamerun-Brezilya

Brezilya, son 16'ya kalmayı garantilerken Kamerun, gruptan çıkmak için mutlaka kazanmak zorunda. Kamerun 1 puanla grupta 3. sırada yer alıyor. Kamerun-Brezilya karşılaşması saat 22.00'da başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Sırbistan-İsviçre

G Grubu'nda grubun kaderini belirleyecek maç Sırbistan ile İsviçre arasında oynanacak. İsviçre 3 puanla grupta ikinci sırada yer alırken Sırbistan ise 1 puanla grubun son sırasında bulunuyor. Sırbistan-İsviçre karşılaşması saat 22.00'da başlayacak ve TRT SPOR ekranlarından canlı yayınlanacak.

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!