'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 22 Haziran Çarşamba Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

Dizi önerilerimizde, 22 Haziran Çarşamba günü için yine çeşit çeşit yapımlar bulunuyor. Korku dizilerinden bilim kurgu ve fantastik dizilere, komedi dizilerinden suç dizilerine kadar her kategoriden dizi önerisiyle karşına geldik.

Bu dizilere başlamadan önce ortalama bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 22 Haziran Çarşamba günü için yüksek puanlı dizi listemize geçelim...

Miracle Workers (2019 - )

Özet: Miracle Workers, her sezonda tarihin farklı bir dönemini eşsiz bir mizahla ele alıyor. Düşük seviyede bir melek olan Craig, tüm dünyada dua edenlerden sorumludur. Onun patronu olan tanrı ise pratikte çalışmaz daha çok hobilerine zaman ayırır. Dünyayı yıkımdan kurtarmaya çalışan Craig, imkansız olan mucizesini yapmak zorundadır.

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Geraldine Viswanathan, Karan Soni

Yaratıcı: Simon Rich

Crashing (2016)

Özet: Phoebe Waller-Bridge imzası taşıyan tatlı dizi, kafa dağıtmalık çerez bir yapım. Crashing, az bir para karşılığı kapalı olan bir hastanede başka insanlarla birlikte kalmaya başlayan altı gencin hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Lulu, Londra'da yaşayan en yakın arkadaşı Anthony'yi ziyaret etmek için şehre gelir. Anthony, sevgilisi Kate ve tanımadığı bir grup insanla beraber artık kullanılmayan bir hastanede yaşamaktadır. Kendisini kaybolmuş gibi hisseden ve toparlamak için değişikliğe ihtiyacı olduğunu düşünen Lulu, arkadaşları ile birlikte hastanede kalmaya karar verir.

Oyuncular: Phoebe Waller-Bridge, Jonathan Bailey, Julie Dray

Yaratıcı: Phoebe Waller-Bridge

Creeped Out (2017-2019)

Özet: Büyüleyici, merak uyandıran bir hikayeler dizisi olan Creeped Out, her bölümünde, farklı bir yer ve zamanda geçen farklı bir hikaye anlatıyor. 

Oyuncular: Victoria Diamond, William Romain, Jaiden Cannatelli

Yaratıcı: Bede Blake, Robert Butler

Frontier (2016-2018)

Özet: Başrolünde Jason Momoa'nın büyülediği dizi, güçlü Declan Harp'ın düşmanlarıyla hesaplaşmasını konu alıyor. Frontier, 18. yüzyılın sonlarında kürk ticareti yapan gruplar arasındaki çatışmaları ve güç savaşlarını anlatıyor.

Oyuncular: Jason Momoa, Landon Liboiron, Zoe Boyle

Yaratıcı: Rob Blackie, Peter Blackie

Bodyguard (2018)

Özet: Game of Thrones'un genç kurdu Robb Stark'ı, bu kez bir özel koruma olarak izliyoruz. Bodyguard, bir politikacıyı korumakla görevli olan savaş gazisinin hikayesini konu ediyor. David Budd, Londra Metropolitan Polisi'nde Özel Koruma Memuru olarak çalışan bir adamdır. Dengesiz ama cesur bir polis memuru olan David, kendisini bir anda içinde bulduğu bir terör saldırısının engellenmesine yardımcı olur. Saldırısı sırasında gösterdiği üstün başarı, David’in terfi etmesini sağlar. Onun yeni görevi Hırslı İçişleri Bakanı Julia Montague'yu korumaktır. Fakat bu görev David’in düşündüğünden zor olacaktır.

Oyuncular: Richard Madden, Keeley Hawes, Gina McKee

Yaratıcı: Jed Mercurio

Brave New World (2020)

Özet: Her an mutlu kalabilmek, artık küçük bir hapa bağlı. Aldous Huxley tarafından kaleme alınan, aynı isimli bilim kurgu klasiği Brave New World’den ekrana uyarlanan dizi, uzak bir gelecekte, insanların üreme alanında çağ atladığı; savaşların ve yoksulluğun sona erdiği bir düzende geçiyor. Ancak insanların refah içinde yaşadığı bu düzenin ardı kazındığında bambaşka gerçekler gün yüzüne çıkar.

Oyuncular: Alden Ehrenreich, Jessica Brown Findlay, Harry Lloyd

Yaratıcı: David Wiener

American Gods (2017-2021)

Özet: American Gods, kısa süre önce serbest bırakılan eski bir mahkum olan Shadow'un, uçakta Wednesday isimli bir adamla tanışmasıyla başlayan olayları konu alıyor. Neil Gaiman'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'American Gods'da, Shadow gizemli ve sırlarla dolu bir geçmişe sahiptir. Bir banka soygunundan dolayı 3 yıl hapis cezası çekip erken tahliye edilir ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Oyuncular: Ricky Whittle, Emily Browning, Ian McShane

Yaratıcı: Bryan Fuller, Michael Green

Dr. Death (2021)

Özet: Sinirlerinizi alt üst edecek olan dizi, gerçek olaylardan esinleniyor. Christopher Duntsch, başarılı kariyere sahip olan genç bir cerrahtır. Ancak girdiği rutin ameliyatlarda hastalar sakat kalmaya hatta ölmeye başladığında her şey değişmeye başlar. Kurban sayısı gün geçtikçe artınca, kendisi gibi cerrah olan iki iş arkadaşı yaşananları araştırmaya karar verir.

Oyuncular: Joshua Jackson, Christian Slater, Alec Baldwin

Yaratıcı: Patrick Macmanus

Six Feet Under (2001-2005)

Özet: Yayın döneminde Emmy Ödüllerini adeta mıktanıs gibi çeken yapım, bir aileyi konu alıyor. Cenaze evi işleten bir ailenin, babalarının ölümüyle birlikte değişen hayatlarının, tüm aile fertlerinin birbirlerini yeniden tanıyışlarının, hayata atılan farklı bakışların, yüzeysel ilişkilerin yavaş yavaş derinleştiği bir kara mizah hikayesi.

Oyuncular: Peter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy

Yaratıcı: Alan Ball

Seven Seconds (2018)

Özet: Dizide, Oscar Ödüllü Regina King'i, yakın zamanda oğlunu kaybeden bir anne olarak izliyoruz. Jersey City’de geçen hikayede Brenton Butler ve ailesinin hayatı beklemedikleri bir şekilde değişir. Kafkasyalı beyaz bir polisin, yanlışıkla Afro Amerikan bir genci vurmasıyla gündem değişir. Gencin ağır şekilde yaralanmasıyla sonuçlanan olay yaşandıktan sonra şehirde büyük bir gerilim patlak verir. Polis ve vatandaşların arasındaki gerilim günden güne yükselirken olayın üzeri kapatılmaya çalışılır ve yüzyılın davası başlar.

Oyuncular: Clare-Hope Ashitey, Beau Knapp, Michael Mosley

Yaratıcı: Veena Sud

The Third Day (2020)

Özet: Son derece gizemli olan bu dizi, David Lynch filmlerini aratmıyor. Altı bölümden oluşan bir mini dizi olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan 'The Third Day' kendini gizemli bir adada bulan Sam'in maceralarını işliyor. Sam zamanla adadaki ritüellere dahil olurken gerçeklikle hayal dünyası arasındaki sınırlar ortadan kalkar. Dennis Kelly ve Felix Barrett'ın yarattığı dizinin başrolünde Jude Law boy gösteriyor. 

Oyuncular: Jude Law, John Dagleish, Mark Lewis Jones

Yaratıcı: Felix Barrett, Dennis Kelly

Regular Show (2009-2017)

Özet: Mordecai ve Rigby, yerel bir parkta çalışan kamu görevlileridir. Yaptıkları her işi kolaylaştırmaya çalışırken ellerine yüzlerine bulaştırırlar. 

Oyuncular: J.G. Quintel, William Salyers, Sam Marin

Yaratıcı: J.G. Quintel

Dünün dizi listesi için;

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 21 Haziran Salı Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Diziseverlere Dev Arşiv: 15 Farklı Kategoriyle En Çok Beğenilen Onedio Dizi Listeleri
Önce Güldürdüler Sonra Ağlattılar: Komedi Filmlerinden Tanıdığımız Oyuncuların Birbirinden Acıklı Rolleri
Oynadıkları LGBTQ+ Rolleri ile Kalbimizi Fetheden En Sevdiğimiz 15 Ekran Çifti

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
22.06.2022

Brave New World kitabını okumak dizisini izlemekten daha eğlenceli 😒

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ